X FACTOR 2015. Plângi alături de IRINA ICHIM. Moment zguduitor- VIDEO

Are 56 de ani, este purtător de cuvânt la ARPIA Galați, este mamă și... poate vă întrebați ce vrea de la X Factor. A vrut să cânte și a mulțumit pentru ocazia unică din viață ei. Are o fată. A avut și un băiat. Pe el un cancer mult prea rapid, cauzat de stres, l-a răpus. 

Lui îi plăcea s-o asculte cântând. Irina Ichim este o femeie veselă, cu o voce puternică și, așa cum spune, este omul care aduce fericirea în familia ei și a trebuit să fie puternică. Ea nu a plâns pe scena X Factor. Au plâns jurații, spectatorii. Soțul ei a ascultat-o cu ochii închiși în spatele scenei. Delia a spus că a avut acel ceva Irina Ichim care a făcut-o să plângă. Nu a știut să spună ce și nici nu a știut să-și explice, dar a știut că a fost acel ceva mai puternic decât ea, pentru că Delia, în general, nu plânge.

Irina Ichim și-a cântat durerea din suflet, a cântat pentru fiul ei, cu o putere incredibilă. Deși avea un singur vis, să cânte pe scena X Factor pentru fiul său care o încuraja mereu să cânte, Irina Ichim a primit trei "DA". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel