Weekend de filme și concerte cu Ada Milea, Shanon Ceili Band & Ștefan Orheanu plus Karaoke...

Jesse Eisenberg and Kristen Stewart in Cafe-Society
Jesse Eisenberg and Kristen Stewart in Cafe-Society

Astăzi, începe ediția a 2-a a Audience Award Film Festival: filmele premiate de public la marile festivaluri ale lumii, Café Society de Woody AllenInsyriated și Complet străini în premieră în România, trei proiecții inedite sing-along și concerte de neratat, la Cinema Muzeul Țăranului și la Clubul Țăranului.

Astă- seară, la ora 18:00, puteţi viziona Café Society de Woody Allen premiat la Festivalul de la Cannes în 2016.

La ora 20:00 este programată proiecţia peliculei La La Land de Damien Chazelle Oscar – Cea mai bună melodie: City of Stars, Premiul Publicului, Toronto.

(w670)

Ada Milea și Bobo Burlăcianu

De la ora 22.00, Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu inaugurează serile de muzică din festival cuun concert special cu personaje, o joacă a textelor cu melodii și instrumente posibile.

Sâmbătă, 22 aprilie, la ora 16:00 sunteţi aşteptaţi la Tanna de Martin Butler & Bentley Dean (2015, 100′, Australia, Vanuatu), film nominalizat la Oscar, şi distins cu Premiul publicului la Veneția.

La ora 18:00, nu pierdţi Perfetti Sconosciuti (Perfect Strangers) de Paolo Genovese, care a primit Premiul pentru Cel mai bun scenariu, la Festivalul de la Tribeca şi Premiul Publicului la Haugesund.

După proiecția. la ora 20.00, a musicalului modern Once, de John Carney, Oscar – Cea mai bună melodie: Falling Slowly, şi Premiul Publicului la Sundance,  seara irlandeză continuă cu spectacolul de muzică și dansuri tradiționale al celor de la Shanon Ceili Band: Peter Moynahan, chitară și voce, Natalia Pancec Colotelo, vioară, Alia Talos, voce și percuții. Invitații lor sunt grupul de dans irlandez (tradiţional şi step) Irish Way, înfiinţat de Dan Popovici, iniţiatorul unor workshopuri susţinute în Bucureşti de Anne-Marie Cunningham, fosta dansatoare în show-ul Riverdance, și Ștefan Orheanu supranumit „maestrul român al dansului irlandez", semifinalist al show-ului Românii au talent 2017.

(w670) Mamma Mia!

 Mamma Mia!

Duminică, 23 aprilie, programul începe la ora 15:30 cu A Man Called Ove de Hannes Holm, peliculă nominalizată la Oscar şi recompensată cu Premiul Publicului, la Edinburgh.

La ora 18:00 – Insyriated de Philippe Van Leeuw, câştigătoare a Premiului Publicului, la Berlinală

La ora 20:00 veţi fi încântaţi de Mamma Mia! de Phyllida Lloyd, deţinătoare a People’s Choice Awards

(w670)

 Ștefan Orheanu

Anul acesta, Audience Award Film Festival propune și o serie de proiecții sing-along cu trei dintre cele mai apreciate filme musical recente. Piesele City of Stars din La La Land, Premiul Publicului, Toronto Cea mai bună melodie, și Falling Slowly din Once sau cele mai îndrăgite melodii ale trupei ABBA de pe coloana sonoră a filmului Mamma Mia! vor putea fi cântate de public în timpul proiecțiilor de la Cinema Muzeul Țăranului. Duminică seara, de la ora 22:00, festivalul se închide cu un Karaoke Party cu melodii memorabile din filme. Intrare liberă în limita locurilor disponibile!

 

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films și Asociația Cinemascop și este realizat cu sprijinul Institutului Cultural Român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel