EXCLUSIV  Vrei să mergi în Tulcea, dar ți-e greu cu transportul? Cătălin Țibuleac: Puțini știu că avem așa ceva / video

Pixabay
Pixabay

Președintele Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac, a dezvăluit la DC News cele mai importante aspecte de care trebuie să țină cont un turist când alege această destinație. 

Când vine vorba de o destinație turistică aparte, cu siguranță România se poate mândri cu tot ce oferă Delta Dunării. Mulți însă, aleg să spună „pas” pentru că „se ajunge greu”.

Privind acest aspect, președintele Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac, a declarat în cadrul unui interviu DC News că „partea de mobilitate reprezintă o problemă în orice destinație, nu doar pentru Tulcea. Din fericire, drumurile în județul Tulcea sunt foarte bune. Într-adevăr, podul de la Măcin-Brăila este în construcție. Dar în acest moment discutăm de o construcție în sine și nu doar de vorbe. Este un aspect foarte important”.

Țibuleac: Puțini știu că Tulcea are un aeroport internațional

Totuși, Cătălin Țibuleac speră că, din anul 2021, aeroportul internațional din Tulcea va deveni și funcțional.

„Poate puțină lume știe că Tulcea are un aeroport internațional, operabil acum, care, sperăm noi, începând din 2021 să devină și funcțional. Inclusiv Constanța poate fi accesată pe calea aerului și ulterior cu autoturismul, până la Tulcea”, ne-a mai spus Cătălin Țibuleac.

Delta Dunării nu agreează turistul „de masă”

Țibuleac a atras atenția asupra faptului că, „până la urmă Delta Dunării reclamă un turist profesionalizat. Delta nu va avea și sperăm că nu va avea, de un turist de masă. Delta reclamă un turism responsabil, lent de vizitare, nu pe repede înainte. Motiv pentru care nu agreem sub nicio formă acele pachete turistice sau acel pseudo-produs turistic -Vizitează Delta într-o zi -.”

În încheiere, președintele Asociației Delta Dunării a subliniat faptul că „n-ai ce să vezi în Deltă într-o zi. Să mergi patru ore cu barca, în viteză, pe anumite canale și de regulă cele de lângă zona continentală, nu reprezintă nimic. Tu, ca și turist, nu rămâi cu nicio experiență frumoasă și afectezi și Delta. Astfel de vizite pe repede-înainte sunt toxice pentru Delta Dunării ca și mediu natural.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel