Marius Moga a simțit ”ironia sorții” la Vocea României

Sezonul 5 de la ”Vocea României” a programat vineri seară ultimele zece dueluri înainte de semifinale. Daniel Bălan a oferit faza serii, după ce Loredana a decis că tulceanul a pierdut confruntarea vocilor cu Iulian Selea.

Cei doi au interpretat melodia ”Impossible”, iar antrenoarea lor a decis că merge mai departe cu adolescentul de 16 ani. Astfel, învinsul acestui duel, care a întors toate cele patru scaune la audițiile pe nevăzute, a ajuns la mâna celorlalți trei jurați.

”Ironia sorții”, i-a spus Marius Moga lui Daniel Bălan, iar aceste cuvinte par să-l fi costat pe compozitor. Pentru că toți cei trei antrenori l-au vrut pe tulcean în echipele lor, iar acesta, ironia sorții, s-a văzut pus din nou în situația de a alege.

Cu discursurile de la ”blind-uri” încă proaspete în memorie, Daniel Bălan l-a ales pe Tudor Chirilă, și speră să repete povestea lui Tiberiu Albu, care sezonul trecut a câștigat ”Vocea României” după ce a fost eliminat de Smiley, dar a fost salvat de același solist al trupei ”Vama”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel