Vocea României Junior, finală. Cine este marele câștigător

Bianca Ştefan / 20 iul 2018 / 22:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vocea României Junior, finală, 20 iulie 2018. Vocea României Junior și-a desemnat câștigătorul celui de-al doilea sezon.

Maya Ciosa, din echipa Andra, este marele câștigător al sezonului 2 de la Vocea României Junior.

''Nu pot să cred'', au fost cuvintele Andrei la aflarea numelui câștigătorului, moment în care a izbucnit în lacrimi.

(w670)

''Felicitări, Maya! Meriți din plin premiul cel mare! Vocea ta spune povești emoționante! Sunt mândră de tine! M-ai făcut să plâng încă o dată, dragă Maya: de emoție, de bucurie, de mândrie. Ești un copil atât de talentat și îmi amintești de mine, când eram la vârsta ta! Ai meritat din plin această victorie!!!

Maya a câștigat Vocea României Junior!!! Doamne, ce emoționant! Am învățat atât de multe una de la cealaltă, încât parcă te știu de o viață. Te felicit din tot sufletul și de abia aștept să ne mai întâlnim pe scenă! Ești un artist talentat, Maya, un copil cu suflet cald și bun, și ai meritat din plin premiul cel mare! Vocea României Junior este doar începutul, pentru că ai multe de demonstrat acestei lumi. You rock the stage!

Mulți oameni sunt talentați, dar puțini luptă până în pânzele albe pentru visul lor. Tu, dragă Maya, ne-ai învățat în această seară că poveștile cu oameni care reușesc se scriu cu multă dăruire și perseverență. Bravo, ai fost cea mai bună la Vocea României Junior și ești un exemplu pentru noi toți!!!, este mesajul postat de Andra pe Instagram, la scurt timp după încheierea finalei.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25