VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR. Șase scaune, întoarse duminică seară

VOCEA ROMANIEI JUNIOR, JURATI, PRO TV
VOCEA ROMANIEI JUNIOR, JURATI, PRO TV

Andra, Moga și INNA au fost impresionați, duminică seară, în emisiunea ”Vocea României Junior” de la PRO TV, de voci excepționale ale copiilor. 

VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR. Toți participanții au fost susținuți în culise de gazdele emisiunii, Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor, au primit cadouri și au fost încurajați în permanență.

VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR.  Seara a fost deschisă de Maia Mălăncuș, care a interpretat melodia Bang, bang. Timbrul ei vocal special i-a fermecat pe antrenori. Toți trei au întors scaunele, dar Maia a ales echipa Moga.

VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR.  George Rotaru a cântat duminică piesa When I was your man și a transmis foarte multă emoție. INNA l-a ascultat cu atenție și nu a ezitat să se întoarcă pentru a-l lua în echipa ei. ”Bine ai venit în echipa mea! Mă simt fericită! Mă bucur foarte tare.”, i-a spus INNA.

VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR.  Alexia Niculae a urcat pe scenă cu zâmbetul pe buze și a cântat melodia Evil like me. INNA și Moga au fost impresionați de timbrul ei vocal. Alexia a mers în echipa INNEI. 

VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR.  Adrian Ivan a încântat publicul și antrenorii cu interpretarea piesei Billionaire, iar Marius Moga a fost convins rapid de vocea concurentului și și-a întors scaunul pentru a-l lua în echipa lui.

VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR.  Vocea puternică a Dariei Oprea a răsunat în întreaga sală. A cântat piesa Runnin’, iar Andra s-a întors. 

VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR.  Theodor Andrei a demonstrat că nu contează vârsta pentru a fi un adevărat artist. Concurentul a interpretat melodia I hate myself for loving you, iar vocea lui puternică l-a convins pe Moga să se întoarcă și să-l ia în echipa lui. 

VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR.  Maria Răducanu a cântat piesa Necessary evil, iar Andra, Moga și INNA au fost cuceriți de timbrul ei vocal. A ales echipa Andrei. 

VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR.  Situația pe echipe este următoarea: echipele Moga și INNA au câte cinci concurenți, iar Andra are patru voci în echipa sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel