VOCEA ROMÂNIEI. Chirilă stârnește controverse. Delia Pitu, în echipa lui

Delia Pitu şi Roxana Morar sunt două concurente pe care nu ai cum să le uiți ușor. Tudor Chirilă le-a pus în faţa unei piese greu de interpretat, dar vocile lor puternice au demonstrat din nou că merită să meargă mai departe.

În cea de-a doua rundă de confruntări, Tudor Chirilă a decis că Delia Pitu şi Roxana Morar "să se dueleze în ringul vocilor", antrenorul considerând că ambele pot face faţă unei provocări muzicale care nu a mai fost până acum la "Vocea României". Cele două concurente au fost provocate să interpreteze piesa "I can't get no satisfaction", în varianta lui Bjork şi PJ Harvey.

Tudor Chirilă a fost încântat de interpretarea fetelor, iar după discuţiile care au avut loc între ceilalţi antrenori, cântăreţul a mărturisit că se bucură că a reuşit încă o dată să stârnească atâtea controverse.

După încheierea reprezentaţiei, artistul a fost nevoit să facă o alegerea, iar aceasta a fost Roxana Morar. Delia Pitu a fost pe punctul de a părăsi competiţia Vocea României, însă unul dintre antrenori a decis să o salveze. În ultimul moment, Marius Moga a hotărât ca Delia să devină membră a echipei sale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel