Urmărește emisiunea live


Vocea României 2015: Larisa Ciortan, dorită de toți antrenorii. Pe cine a ales

O tânără din Constanța, cu părul roz, a reușit să-i impresioneze, vineri, pe toți antrenorii de la Vocea României, la audițiile pe nevăzute, fiecare dintre ei dorind-o în echipa lui.

Cu un look nonconformist, Larisa Ciortan a venit hotărâtă la Vocea României, avându-i alături pe părinții săi, dar și pe prietenul ei, din Nigeria. Ea a interpretat formidabil piesa "Smells Like Teen Spirit" a celor de la Nirvana, împresionându-i pe toți cei patru antrenori. 

"Felicitări Larisa, bravo ai cântat excelent. Ce-mi place e că ești foarte modestă, cred că nu realizezi ce talent zace în tine și ce voce... nu numai puternică. De multe ori este cel mai greu să realizăm despre noi greu și să ne dăm seama de adevărata noastră valoare", a comentat Loredana.

Moga a replicat prompt: "Ea e alt gen de om. E genul de om care știe exact că asta o să facă toată viața și de asta s-a dus până în pânzele albe. Cred că ai greșit-o astăzi".

Larisa Ciortan a fost dorită și de Tudor Chirilă, care chiar a invitat-o să ia loc pe scaunul de antrenor ca să-i explice cum ar încerca ea să convingă un concurent să vină în echipa ei. Chirilă chiar a susținut un mic recital de muzică populară, la solicitarea Larisei.

"Am nevoie de o propoziție ca să schimb decizia acestei fete", a mai spus Chirilă.

În final, Larisa Ciortan și-a prezentat opțiunea: "Am decis și nu-mi schimb decizia. Aveam pe cineva în minte și acea persoană s-a întors ultima". Mentorul ales de Larisa a fost Smiley.

Ascultă AICI interpretarea Larisei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel