Vocea României, 2013: Cine este Mihai Chițu, câștigătorul trofeului

Mihai Chițu  este  câştigătorul premiului de 100.000 de euro de la "Vocea României".  Mihai Chițu  este cel de-al treilea artist care câştigă show-ul "Vocea României", după Ştefan Stan şi Julie Mayaya.

În marea finală s-au luptat Sânziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin şi Mihai Chiţu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana şi Horia Brenciu au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României".

Pentru a doua oară consecutiv, Horia Brenciu este antrenorul câștigătorului. La fel ca la ediția trecută, Brenciu a fost mai emoționat ca elevul său. Deși el trebuia să cânte alături de Mihai Chițu melodia "O sole mio", Brenciu a fost copleșit de emoție.

Mihai Chiţu spune că toată viaţa a fost autodidact și că, deși a început să cânte de la vârsta de cinci-șase ani, abia în timpul liceului și-a dat seama că este talentat, potrivit site-ului emisiunii Vocea României.

A făcut cursuri la Şcoala Populară de Artă timp de două luni, iar la vârsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Răzvan Fodor şi a cântat cu acesta o dată la studioul formaţiei. Apoi a urmat o colaborare de trei ani cu trupa Înalta Societate,iar până în 2009 a luat o pauză.

În 2012 a început să colaboreze cu formaţia Direcţia 5, apoi a avut câteva spectacole private în Mamaia, după care a început să colaboreze cu cei de la 2zece Band.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel