Victor Rebengiuc lansează conferința „Muzica unei vieți“, la Near Mint

Victor Rebengiuc strălucește într-o conferință-eveniment, „Muzica unei vieți“, ce va avea loc sâmbătă, 25 martie 2023, la Near Mint, cel mai mare magazin din România dedicat integral muzicii pe suport vinil.

Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai iubiți actori de film, teatru şi televiziune din România, inaugurează seria de conferințe „Muzica unei Vieți“ cu un dialog despre ce rol a avut muzica în cei peste 70 de ani slujiți pe scena teatrului.

Printre numeroasele premii şi distincţii oferite legendarului actor de-a lungul carierei sale se numără Ordinul Meritul Cultural clasa a IV-a (1967) „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice” şi Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler (2017).

Celor peste 70 de roluri pe care le-a interpretat cu măiestrie în film, li s-au alăturat, de-a lungul carierei, alte 200 de personaje cărora le-a dat viață pe scenele teatrelor din România. Între anii 1991 și 1996 a fost rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, care în 2008 i-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa. Printre numeroasele premii și distincții oferite legendarului actor de-a lungul carierei sale se numără Ordinul Meritul Cultural clasa a IV-a (1967) „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice” și Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler (2017).

Situat pe strada Mitropolit Filaret, la numărul 16, „Near mint" se desfășoară pe patru săli tematice (muzica clasică, jazz, folk și rock), proiectul transformându-se, încă de la lansarea sa, într-un experiment de cultural major, oferind un spațiu pentru audiții muzicale de înaltă factură, socializare și explorare artistică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel