Victor Ponta: SRS a declanșat cea mai mare criză din USL

Premieriul Victor Ponta a declarat, joi,  că USL trece prin cea mai mare criză de la formare, referindu-se la atacurile lui SR Sănescu la adresa unor membri PSD. Până luni, premierul așteaptă o decizie referitoare la SR Stănescu.

 "Cred că e cea mai mare criză din USL de până acum. Asta este o invitație pentru alți membri PNL să continue atacul împotriva PSD. Am văzut că domnul Sorin Roșca Stănescu continuă. Păi suntem ca la școală. Așteăpt până luni, când avem USL, să existe o delimitare clară. Îmi pare rău, dar nu cred că vom putea găsi o soluție în acest fel", a arătat Ponta.

 Surse din cadrul PSD au declarat pentru pesurse.ro că PSD a refuzat orice continuare a discuțiilor cu PNL până când senatorul PNL nu va fi excus din PNL. La ședinta de urgență a USL cei de la PSD au invocat Art.1.1.4 din Protocolul de constituire al USL cel care interzice atacurile reciproce între membrii alianței și prevede sancțiuni care merg până la excludere.

"Domnul Roșca Stănescu a făcut aceasta comisie pentru a avea de unde demisiona și provoca scandal. Domnia sa are o campanie și nu ține de PNL și USL, ci de un anumit grup de interese", a spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel