Val de reacții după momentul ”Relu și mâncarea” de la Survivor. Internauții nu au ratat nimic: Și unui câine îi dai zilnic măcar o felie de pâine

Foto Facebook / Survivor România
Foto Facebook / Survivor România

A avut loc un scandal uriaș în tabăra Războinicilor, după ce Relu Pănescu a fost trimis în exil de către colegii săi fără să primească mâncare. Cei care au urmărit emisiunea au comentat pe Facebook întregul moment.

În timp ce CRBL și-a primit lucrurile de la Faimoși, dar și porția sa de orez și de nucă de cocos, Relu Pănescu nu a avut parte de același tratament din partea Războinicilor. Însă Relu a avut noroc cu CRBL, în cele din urmă. Artistul a împărțit cu el mâncarea pe care a primit-o. Ștefania Ștefan a vorbit în numele echipei la consiliul de nominalizări și a spus că ei au înțeles greșit informațiile primite de la prezentator: „Pot spune din partea colegilor că a fost o greșeală. Nimeni nu a vrut să nu îi dea mâncare lui Relu. Chiar am înțeles greșit acea informație!”

„Nu vă este rușine să nu-i trimiteți porția lui de mâncare, mă?”, le-a spus CRBL Războinicilor.

Momentul a fost comentat de cei care au urmărit emisiunea pe Facebook. Iată câteva comentarii:

Mi se pare totul cusut cu ață albă doar pentru a îi pune pe Războinici într-o lumină proastă și ai face reclamă lui CRBL, eu așa văd lucrurile, prea se exagerează cu dramatisme iar Relu se știe că nu îi are pe cei din echipă la suflet și acum aștepta o ocazie să îi destabilizeze.

Lăsați teatrul ăsta ieftin și nu mai duceți oamenii în eroare...  

A fost o neînțelegere.. Tind sa cred că Ștefania nu minte...

A dat și CRBL bine aseară pe tv...... mă întreb, dacă nu era filmat, oare tot așa proceda?

Admițând că nu a fost frumos din partea lor,că a fost un gest urât,sa nu-i trimită mâncarea lui Relu,cred totuși că a fost mai mult neglijenta, nepăsare decât reavoință.

Un gest inuman din partea Războinicilor. Și unui câine îi dai zilnic măcar o felie de pâine, dar unui om? Relu e un om în vârstă, nu cred că se aștepta ca la vârstă lui să fie luat la mișto de niște persoane care n-au realizat încă nimic în viață să se poată lăuda. De la început l-au luat cu faze urâte gen să se mute la faimoși, de ce? Pentru că e trecut prin viață și știe să își respecte până și adversarii dintr-o competiție? Relu e un om inteligent, a văzut adevărata față a "liderului echipei", mă bucur că încet încet văd asta și ceilalți concurenți.

Bravo CRBL. Tot respectul pentru gestul de umanitate. Îmi pare rău pentru Relu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel