Vacanță în Spania cu final tragic: Doi turiști au murit după ce au căzut de la balcon - VIDEO

Vacanță în Spania cu final tragic: Doi turiști au murit după ce au căzut de la balcon / Foto: Pixabay
Vacanță în Spania cu final tragic: Doi turiști au murit după ce au căzut de la balcon / Foto: Pixabay

Doi turiști, aflați în vacanță în Spania, au murit după ce au căzut de la balcon.

Tragedie în vacanță, în Spania. Doi turişti tineri au murit după ce au căzut de la balconul unei camere de la etajul al patrulea al unui hotel de pe insula spaniolă Ibiza, informează Agerpres, citând DPA.

O femeie de 21 de ani cu cetăţenie spaniolă şi italiană şi un marocan în vârstă de 26 de ani au decedat, a declarat joi poliţia pentru DPA. O anchetă la hotelul situat în zona Playa d'en Bossa, cunoscută pentru viaţa sa de noapte, a descoperit că femeia a căzut prima, urmată de bărbat. Poliţia nu a stabilit încă circumstanţele în care cei doi turişti au căzut de la balcon. Oamenii legii urmează să stabilească dacă este vorba despre un accident, suicid sau omor. Toate ipotezele sunt acum analizate de către anchetatori.

Un balcon plin cu oameni s-a rupt în Malibu

Un alt incident în care au fost implicați mai mulți turiști s-a produs la mijlocul lunii mai, în Malibu. O parte dintre participanții la o petrecere organizată într-o casă din Malibu, și-au văzut moartea cu ochii după ce balconul pe care se aflau s-a prăbușit pe stâncile aflate sub el.

Filmările apărute în spațiul public arată un grup destul de mare de oameni pe balconul care se desprinde pur și simplu de casă și cade câțiva metri, apoi se prăbușește pe terenul periculos. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere de pe o proprietate vecină au ajuns la un post local de televiziune. În urma accidentului șocant, mai multe persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă. Potrivit surselor locale, este un miracol că incidentul nu s-a soldat cu niciun deces, pentru că s-a petrecut într-o zonă periculoasă, cu multe stânci. Cei care se aflau pe structură au căzut pe stâncile aflate sub ei și s-au ales cu probleme ortopedice, dar și leziuni craniene.

Proprietarul casei a declarat atunci pentru presa locală că a închiriat-o unui grup de tineri pentru weekend, fiind informat că doar 6 persoane vor fi prezente. El ar fi fost sunat ulterior de o vecină care l-a informat că în casă erau peste 30 de persoane. Oamenii au căzut de la peste 4 metri înălțime.

VEZI ȘI: Isprava unui copil de 3 ani din Focșani. Și-a încuiat BUNICA pe BALCON și era foarte fericit. Pompieri: Am fost întâmpinați cu aplauze. GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel