EXCLUSIV  Vacanța în Grecia 2023: Ne așteptăm la iulie și august foarte pline. Numărul turiștilor este foarte mare/ Video

Deși a început cu o lipsă se turiști, din cauza vremii nefavorabile, Grecia este acum plină! Și așa se anunță încă cel puțin două luni.

În luna mai și la începutul lunii iunie ”nu au fost destul de mulți turiști” a spus Dan Adrian Drăgan, reprezentantul comunității ”Forum Grecia”, în cadrul emisiunii ”Departe de România” de la DCNews și ȘtiriDiaspora. El spune că, odată cu închiderea anului școlar în România, foarte mulți turiști au decis să meargă în Grecia, în vacanță. ”Numărul turiștilor este foarte mare. Ne așteptăm la iulie și august foarte pline, iar septembrie o să țină locul lunii mai și lunii iunie. Vremea în mai și începutul lunii iunie nu a ținut cu turiștii, dar vedem că septembrie este o lună destul de cerută” a afirmat Dan Adrian Drăgan. 

El a afirmat că așteptările erau ca anul acesta să depășească, din punct de vedere turistic 2019 și 2022, dar, în acest moment, sunt rezervați: ”și noi, și autoritățile din Grecia, pentru că nu a fost un început de sezon foarte bun”. 

Despre aglomerația din vămi, Dan Adrian Drăgan spune că vineri, sâmbătă, duminică, luni, vămile Bulgaria - Grecia ar fi mai aglomerate decât marți, miercuri, joi. 

În contextul așteptării ridicate de la vămi, acesta le spune turiștilor să alimenteze în principal în România și în Bulgaria, pentru a se asigura că vor avea suficient combustibil pentru așteptarea ce poate dura chiar și ore la vămi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel