Vacanţa de 1 Mai în MARAMUREŞ. Oferte: Mocăniţa, rafting şi preţuri avantajoase

Foto: Daniel Andreica
Foto: Daniel Andreica

Vacanţa de 1 Mai în MARAMUREŞ prilejuieşte turiştilor să facă o plimbare cu Mocaniţa, printre alte atracţii turistice oferite de localnici.

Turiştii care ar putea alege ca destinaţie Maramureşul în vacanţa de 1 Mai vor avea posibilitatea să facă o excursie de o zi cu trenul Mocăniţa, iar pentru cei care se decid să se relaxeze la pensiune rurale preţurile de cazare pentru o zi turistică, pachet all inclusive, încep de la 80 de lei.

'Turiştii care vor dori să facă o excursie cu trenul Mocăniţa pe Valea Vaserului vor avea parte de un program special pe care noi l-am numit 'Trenul de Ziua Muncii' cu plecare din gară în zilele de 28, 29, 30 aprilie şi 1 mai. Plus, pachet cu mâncare pentru adulţi şi copii, cuprinse în preţul unui bilet, dar şi alte pachete cu alimente în afara biletului. Trenul va parcurge peste 21 de kilometri pe un singur sens, iar oprirea pentru câteva ore, aproape de capătul traseului va fi în staţia Paltin, iar revenirea pe aceiaşi rută' a declarat, joi, pentru Agerpes, unul dintre administratorii trenului Mocăniţa, Daniel Andreica.

Preţ plimbare cu Mocăniţa

Potrivit acestuia, preţul unui bilet pentru o singură călătorie la persoanele adulte este de 70 şi 80 de lei, iar un pachet all inclusive, 112 lei. Pentru copii, un bilet costă 65 de lei, iar pentru studenţi şi pensionari între 82 de lei şi 102 lei. Acesta a mai menţionat că turiştii care intenţionează să călătorească cu Mocăniţa ar trebui să-şi facă o rezervare de loc cu o zi înainte.

Preţ cazare Maramureş de 1 mai 2018

De asemenea, preţul unei cazări în pensiunile rurale din judeţul Maramureş pentru minivacanţa de 1 Mai oscilează între 80 şi 120 de lei, ziua de cazare cu mic dejun inclus, însă numărul rezervărilor este scăzut.

'Dacă de Paşti pensiunile rurale au fost ocupate în proporţie de 70%, pentru vacanţa de 1 Mai gradul de ocupare e foarte scăzut, deşi oferta de preţ şi pachetele oferite sunt acceptabile. Preţul unei zile hoteliere variază între 80 şi 120 de lei de persoană cu mic dejun inclus, iar pentru pachetul all inclusive pentru două persoane pleacă de la 481 de lei şi poate ajunge la 739 de lei, pachet pentru trei, respectiv patru zile de cazare, masă şi eventual un program ales' a declarat, joi, pentru Agerpres, preşedintele Asociaţiei Naţionale de Turism Rural Ecologic şi Cultural din România( ANTREC), filiala Maramureş, Livia Sima.

[citeste si]

Acesta a mai precizat că din cursul zilei de vineri zeci de turişti vor sosi pe defileului râului Lăpuş pentru rafting timp de patru zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel