Vacanță 2021. Cât costă o noapte de cazare în Mamaia

Vacanță 2021. Cât costă o noapte de cazare în Mamaia / Foto: Pixabay
Vacanță 2021. Cât costă o noapte de cazare în Mamaia / Foto: Pixabay

Restricțiile au fost relaxate, iar românii abia așteaptă să se bucure de vacanță. Vezi cât costă o noapte de cazare în Mamaia.

Mulți români aleg în acest an litoralul românesc pentru a-și petrece vacanța. Deși vremea nu a fost tocmai prietenoasă în ultima vreme, turiștii au mers în stațiunile de la mare. În perioada următoare se așteaptă ca temperaturile să crească, iar sejurul la mare să fie mult mai plăcut, iar apa mai caldă.

 

Preţul pentru două nopţi de cazare în Mamaia

Preţul pentru două nopţi de cazare în Mamaia, cea mai populară staţiune de pe litoralul românesc, este în medie între 800 şi 1.000 lei pentru doi adulţi, conform site-ului de rezervări booking.com, însă cea mai scumpă cazare pentru două nopţi ajunge chiar şi la 10.000 lei în perioada 23-25 iulie, transmite Mediafax.

Conform ZF, preţurile cresc în funcţie de facilităţi precum servirea meselor, dar şi în funcţie de clasificarea hotelului. La un hotel de patru stele preţurile pot ajunge şi la 4.500 lei, în hotelul White Tower Mamaia.

Însă, cel mai mare preţ în perioada menţionată este de 10.256 lei, pentru două nopţi de cazare într-un apartament dintr-un complex numit Maria Mamaia.

Ce sunt apart-hotelurile

Multe dintre unităţile de cazare listate pe platforma de rezervări sunt, de fapt, apart-hoteluri, adică comple­xuri de apartamente cu servicii care utilizează un sistem de rezervare de tip hotelier.

Multe astfel de unităţi de cazare au început să apară în staţiunea de pe litoralul ro­mâ­nesc, iar dezvoltatorii au mizat mai mult către acest concept.

Un val de aer fierbinte ajunge din Africa în România

După ce vremea severă și-a făcut simțită prezența tot mai mult în ultima perioadă, canicula va cuprinde toată România. Meteorologii anunță că un val de aer fierbinte va ajunge din Africa în țara noastră. Acesta va aduce și nu doar temperaturi extreme, de până la 40 de grade Celsius la umbră, ci și praf saharian. Disconfortul termic va fi accentuat, iar furtunile puternice pot să apară pe termen scurt. 

”Sunt așteptate temperaturi în creștere de la o zi la alta. Mâine vorbim de o extindere a ariei în care să avem temperaturi maxime mai mari de 35, 36 posibil 37 de grade Celsius și ITU peste 80 de unități, adică vorbim de Banat, Crișana de Sud, vestul Olteniei. Miercuri și joi și chiar și vineri vorbim de temperaturi chiar mai mari posibil 38 la nivel local chiar 39 de grade Celsius și cu siguranță indicele de disconfort termic va fi unul mult mai ridicat. Zonele vizate sunt Banat Crișana Sud vestul Olteniei după care miercuri joi și vineri cu extindere și în restul țării mai ales în partea de Sud a țării.”, a declarat ieri Elena Mateescu, directorul ANM, în direct la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel