Vacanță în România, a patra ediție. Claudia Țapardel: Proiect de suflet

Europarlamentarul Claudia Țapardel, membru în Comisia de Transport și Turism a Parlamentului European, anunţă debutul unei noi ediţii a campaniei ”Vacanță în România”.

Inițiativa a fost lansată încă de la începutul mandatului său de europarlamentar. 

Imagini de la turiști pentru promovarea României

Demnitarul european îi invită pe turiştii din România să transmită fotografiile lor din vacanţă pentru a le promova pe pagina sa oficială de Facebook. Fotografiile trimise de turiştii români și străini în cadrul campaniei „Vacanță în România" vor fi utilizate pentru a promova ţara noastră ca destinaţie turistică în Europa şi pentru a demonstra că România deţine un potenţial turistic extraordinar.

”Campania Vacanță în România este un proiect aflat în strânsă legătură cu activitatea mea în calitate de reprezentant al României în Parlamentul European. Dar mai mult decât atât, este şi un proiect de suflet pentru mine, dându-mi posibilitatea de a promova potențialul turistic al țării pe care o reprezint cu mândrie. Este un fenomen normal ca oamenii să călătorească peste tot în lume, să descopere destinaţii noi, dar şi România este o destinaţie foarte atractivă atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini”, a declarat Claudia Țapardel.

În calitate de membru al Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului și Patrimoniu Cultural din Parlamentul European, europarlamentarul Țapardel are planuri mari pentru promovarea turismului românesc.

"Încă de la debutul activității mele în Parlamentul European am fost ferm convinsă că turismul este o soluție economică de viitor și că este necesar să valorificăm potențialul pe care îl avem pentru a menține Europa pe primul loc mondial în acest sector. Îmi doresc să le ilustrez colegilor din Intergrupul pentru Turism, dar şi altora, România văzută prin ochii turiștilor, şi să îi conving astfel de rolul pe care îl poate juca ţara noastră ca lider în ceea ce privește turismul în regiune.”, a declarat Claudia Ţapardel.

Campania are ca scop promovarea României ca alternativă la destinațiile turistice suprasaturate precum Barcelona, Paris, sau Veneţia. Astfel, turiştii vor descoperi că România oferă experienţe unice şi de neegalat, unde se găsesc adevărate comori culturale şi naturale.

”În contexul economic și politic actual, turismul în țările estice poate reprezenta o parte importantă a strategiei europene pentru dezvoltare regională. În plus, pe fondul suprasaturării crescânde a unor destinații turistice, consider că este un moment oportun să scoatem în evidență faptul că țări precum România reprezintă o alternativă atractivă pentru turiști. Îmi doresc ca ediţia de anul acesta a campaniei „Vacanță în România" să aducă o perspectivă nouă pentru turiştii care îşi plănuiesc vacanţele anul acesta sau pe viitor”, a declarat europarlamentarul Claudia Ţapardel.

Eurodeputatul PSD are în vedere ca turismul românesc să dobândească o vizibilitate sporită în plan european și să dezvolte o strategie de dezvoltare pe termen lung și în conformitate cu cerințele turiștilor.

”Aștept cu nerăbdare să văd fotografiile şi mesajele de anul acesta în cadrul campaniei și, mai ales, să descopăr locuri noi şi deosebite din România alături de dumneavoastră”, a concluzionat europarlamentarul Claudia Ţapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel