Un concurent cedează psihic și părăsește emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Comentariul lui Cabral

Captură foto „Vorbește lumea”, emisiune ProTV
Captură foto „Vorbește lumea”, emisiune ProTV

Un concurent cedează și părăsește jungla strigând „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Într-o nouă ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, un concurent va ajunge în punctul în care nimic nu-l va mai putea motiva să rămână în show.

„Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic... Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pâmânt”, va spune concurentul, după ce va rosti „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, frază care-l scoate automat din competiție.

Vestea va cădea ca un fulger peste ceilalți colegi din tabără. Spre surprinderea tuturor, Cabral și Adela Popescu vor intra în tabară și vor elimina pe loc concurentul care nu-și mai dorește să rămână în jungla din Republica Dominicană.

„Astăzi, un coleg de-al vostru a strigat Sunt celebru, scoate-mă de aici! și nu a strigat în timpul unei probe imposibile, pe care nu putea să o ducă la capăt. A strigat asta aici, în locul care trebuia să-i fie casă, alături de oamenii care, teoretic, s-ar fi crezut că-i sunt alături”, va spune Cabral.

Rămâne de văzut despre ce concurent este vorba.

Celebritățile vor simți din ce în ce mai intens lipsa mâncării, și a confortului de acasă, căldura, ploaia și stresul de a sta alături de alte persoane total diferite, în încercarea de a-și depăși limitele.

Tot efortul pe care-l depun concurenții pentru a ajunge cât mai departe în competiție și cât mai aproape de titlul de Regele sau Regina Junglei este de admirat pentru Cabral. ”Când oamenii văd prin ce trec concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! apare rapid prima întrebare: cum i-ați convins să participe?! Pentru că de la primul cadru și până la ultimul… pare că e prea mult. Vezi că e prea mult din reacția concurenților la stres, din chinul evident prin care trec la fiecare probă, prin schimbările fizice majore prin care trec într-o perioadă chiar scurtă… dar, totuși, sunt puțini cei care cedează. Dacă te uiți la concurenți, și nu contează că-s tineri sau bătrâni, că-s mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți… îți dai seama că ei se luptă în primul rând cu propriile limite, propriile frici și scârbe, au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva. Și pare, cel puțin până acum, că unii dintre ei reușesc să arate că sunt mult mai puternici decât părea inițial. Emisiunea îți poate plăcea mai mult sau mai puțin. Dar efortul lor este unul de admirat...”, a spus acesta.

Adela Popescu crede că motivația de a se elibera de toate fobiile și anxietățile este cea care-i invită pe concurenți într-o asemenea provocare. ”În acest show concurenții sunt supuși la o serie de probe foarte complicate. Chiar dacă la prima mână îți vine să spui ”Doamne, de ce fac oamenii ăștia așa ceva? Ce câștigă ei?”, îți dai seama că motivația internă, cea prin care tu îți dorești să fii un om mai bun, un om eliberat de toate fobiile și anxietățile pe care le ai, acest premiu este cel mai mare dintre toate. Cele 12 celebrități au înțeles asta. Sunt în plină admirație în ceea ce îi privește, nu știu dacă aș fi în stare să fac ce fac ei”, a declarat Adela Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel