Un bărbat de 40 de ani, din Iași, a murit la scurt timp după ce a fost înțepat de o albină

Pexels
Pexels

Un bărbat din Iași a murit după ce a fost înțepat de o albină în cursul dimineții.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Ion Neculce a judeţului Iaşi, a decedat la scurt timp după ce, în cursul dimineţii de vineri, a fost înţepat de o albină.

"La ora 10,35 a fost primită o solicitare din localitatea Buznea, comuna Ion Neculce, pentru un bărbat în vârstă de 40 de ani, aflat în şoc anafilactic după o înţepătură de insectă albină. La caz a mers o ambulanţă de tip C2, cu medic, de la substaţia Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Târgu Frumos, care a găsit pacientul inconştient. În timpul mobilizării şi introducerii acestuia în ambulanţă pacientul a suferit un stop cardio respirator. S-au început manevrele de resuscitare cardio respiratorie, însă din păcate pacientul nu a răspuns manevrelor", a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi.

Potrivit acesteia, decesul a fost declarat la ora 11,50. 

Vezi și: VIDEO VIRAL: Două albine au deschis o sticlă de suc, lucrând împreună

Mușcat de viperă

Cazul nu este singular, un bărbat în vârstă de 50 de ani a ajuns azi la spital în șoc anafilactic după ce a fost mușcat de braț de un șarpe veninos. Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină de urgență de un bărbat care a relatat că a fost mușcat de un șarpe, transmite Digi 24.

Incidentul a avut loc în livada bărbatului din localitatea Doprovăț din județul Iași.                      

Medicii SMURD spun că bărbatul a suferit o reacție alergică severă, brațul s-a umflat foarte mult și a intrat în șoc anafilactic. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital cu elicopterul SMURD unde i-a fost administrat ser antiviperin. 

Bărbatul a fost internat la Spitalul Sfântul Spiridon la Secția de Chirurgie Plastică unde va mai fi monitorizat o perioadă de timp. Chirurgii vor hotărî dacă va fi nevoie și de o operație pentru că există un asemenea risc în cazul mușcăturilor de șarpe veninos.                                                                                                        

Vezi și: Bărbat mușcat de viperă la Iași. A fost solicitat elicopterul SMURD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel