Ultimele imagini cu Victor Socaciu, pe scenă. Vasile Șeicaru rupe tăcerea: A fost în stare de COMĂ o lună, asta am știut tot timpul. A murit lângă soție

Foto: Facebook Vasile Șeicaru
Foto: Facebook Vasile Șeicaru

Curg mesajele de condoleanțe pentru Victor Socaciu.

UPDATE: Vasile Șeicaru a făcut noi declarații despre Victor Socaciu.

Vasile Șeicaru spune că el și Victor Socaciu au fost prieteni buni de aproape jumătate de secol și au avut o tinerețe exuberantă.

"Spre deosebire de alții, eu am știut tot timpul ce e cu el pentru că sunt foarte apropiat de familia lui, sunt apropiat de Brândușa, de soția lui, și de el. Noi suntem prieteni buni cam de prin `75 așa. Când nu eram la Flăcara, cântam în festivaluri prin țară. Eu știam pentru că el a fost internat în spital acum o lună, dar a fost în stare de comă, adică asta am știut tot timpul. Mai mult știa soția mea, care era tot timpul, se ducea și ieri a fost la ea spital acolo să îi mai ducă una-alta pentru că Brândușa a stat lângă el tot timpul cât a stat în spital. A fost lângă el și el a murit lângă ea acolo. Ea a fost lângă el, i-a ținut mâinile", a povestit Vasile Șeicaru, la B1 TV.

Întrebat dacă și COVID-19 a contribuit la decesul lui, Vasile Șeicaru a explicat că: "Eu nu știu din punct de vedere medical, nu cred. Pentru că SARS-CoV-2 a avut demult, de foarte demult și nu mai era vorba de așa ceva. El a fost internat din cauza intervenției de la rinichi, din cauza faptului că probabil s-au agravat lucrurile acolo, dar medical eu nu știu să vă spun. Cert e că nu a murit de Covid. A avut probleme cu rinichii.

Păi noi ne-am cunoscut atunci când eram studenți. Eu știam de el, el știa de mine. Eram încrezuți, fiind și foarte tineri și având succes fiecare în vremea aceea. Ne-am întâlnit la un moment dat, ne-am împrietenit. El a venit înainte la Cenaclu, în `76, eu am venit apoi, în `78. Am continuat drumul în paralel. A plecat într-un târziu de la Cenaclu, s-a dus la Serbările Tineretului și eu am rămas acolo în continuare. Noi am ținut legătura întotdeauna. Când am terminat și eu cu Cenaclul, și el cu Serbările, am reluat activitatea în concerte împreună, în doi. Eu eram și cu Ștefan Hrușcă și ne-am și reunit. O parte a vieții noastre am cântat împreună în trei, am văzut toată lumea și am cântat peste tot în lume în trei, în trio. Noi, chiar vorbind despre lucrurile acestea, spuneam deseori că nu ne-am dormit viața, noi ne-am trăit viața foarte intens. Tinerețea noastră a fost o tinerețe extraordinar de exuberantă și am fost tot timpul pe scenă și ne-am bucurat”, a mai spus Vasile Șeicaru.

Știre inițială...

Victor Socaciu, muzician, compozitor, cântăreţ, chitarist, realizator şi prezentator TV, dar şi politician şi apoi diplomat, s-a stins din viaţă într-un spital din Bucureşti, luni, 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani, după o lună de zile petrecută în spital.

Colegii de scenă ai artistului, fanii lui și reprezentanții cluburile sportive ale căror imnuri l-a compus, au transmis mesaje după moartea celebrului folk-ist.

Andrei Păunescu: Eu sunt absolut șocat. Spunea des un lucru foarte adevărat!

Cluburile de fotbal FC Rapid şi FC Argeş au transmis mesaje de condoleanţe după decesul lui Victor Socaciu, cântăreţ care a compus şi interpretat imnurile celor două formaţii din Liga I.

"Finalul de an ne aduce o nouă veste tragică! Interpretul imnului nostru, 'Glasul roţilor de tren', Victor Socaciu, s-a alăturat Galeriei din Ceruri a Rapidului! Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor", a fost mesajul grupării FC Rapid postat pe pagina de Facebook.

"Drum lin, Victor Socaciu! Doliu în lumea muzicii româneşti. Victor Socaciu, cunoscutul cântăreţ de muzică folk, a decedat astăzi, 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Artistul s-a stins din viaţă la Spitalul Carol Davila din Capitală unde era internat de aproape o lună.

Victor Socaciu a compus actualul imn al echipei FC Argeş. Clubul FC Argeş nu te va uita niciodată! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace", se menţionează în mesajul clubului FC Argeş, pe pagina de Facebook.

Artiștii, val de mesaje pentru Victor Socaciu

"A încetat din viață Victor Socaciu. Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe familiei", a scis Nicu Alifantis, pe Facebook.

"Nu pot să cred că spun eu asta: A MURIT VICTOR SOCACIU! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris Vasile Șeicaru, pe pagina de Facebook. 

Ulterior, Vasile Șeicaru a vorbit pentru fanatik.ro despre Victor Socaciu și a spus că: "Nici nu realizez. Nici nu pot să vorbesc. Când o să mă adun, o să spun mai multe. Chiar nu am putere să vorbesc. Vreau să fiu lăsat în pace acum. Eu știu tot ce s-a întâmplat, cum a fost la spital. Tot. Nu pot realiza".

Vezi și: Marina Almășan, despre Victor Socaciu: Am ținut la el și, chiar dacă ne-am întâlnit mai mult prin tribunale, revin lucrurile frumoase care te leagă

"Victor Socaciu a încetat din viață. Ce prieten bun! Condoleanțe familiei și românilor care-l ascultau", a scris Nicolae Voiculeț.

Fanii lui Victor Socaciu, val de mesaje

- "Condoleanțe! A fost și va rămâne în amintirea mea un artist special!Dumnezeu să-l țină în lumină!"

- "Regret foarte mult! Este unul, din cântăreții mei preferați! Drum lin spre stele, Victor! Condoleanțe familiei!"

- "Dumnezeu să-l odihnească în pace! Zbor lin Maestre spre corul îngerilor! Respect! Amin!"

- "Ce veste tristă, nu-mi vine să cred! Dumnezeu l-a chemat să cânte în cer! Drum lin spre stele, Bunul Dumnezeu sa te ierte și să te odihnească în lumină veșnică!"

- "Doamne, de ce?! Nu pot sa accept! Mă uit la TV, ascult știrea, plâng și-mi revăd toată copilăria în cântecele sale!"

Ultimele momente ale lui Victor Socaciu, pe scenă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel