Trăistariu: Cezar a cântat perfect, dar la Eurovision nu contează vocea

Mihai Trăistariu susține că Cezar Ouatu a reprezentat România cu cinste în finala Eurovision 2013, adăugând că acesta a cântat impecabil şi ar fi meritat unul din primele zece locuri din clasament.

"Mi s-a părut perfect. Eu nu am ce să-i reproşez lui Cezar. El a cântat impecabil, fără greşeală. El este şi aşa un profesionalist. Spectacolul lui a existat, nu a fost zero şi nu putem să spunem că nu a venit cu show. El s-a prezentat la maxim, s-a pregătit. Mie îmi place că s-a preocupat şi se cunoaşte, deci nu s-a dus la plesneală cum s-au dus artiştii de anul trecut sau din anii trecuţi, adică s-au dus şi ei să fie prezenţi pe scenă. El chiar s-a preocupat. Mantia aia pe mine nu m-a deranjat deloc. Se vedea că nu e rochie, se vedea că e o mantie de împărat, de Dracula, cu ţinte, cu diamante. Chiar şi-a dat interesul. Şi echipa televiziunii şi-a dat interesul. Mie mi-a plăcut momentul lui. Locul 13 nu e un loc rău, din 39 de ţări să ajungi în prima treime eu zic că e ok", a declarat Mihai Trăistariu pentru Mediafax.

El a precizat că la Eurovision "mai sunt şi locurile politice", existând "ţări care se votează unele pe altele". "La noi văd că anul ăsta a lipsit cu desăvârşire ajutorul moldovenilor, iar Spania şi Italia nu ne-au dat nimic. Nu mă aşteptam", a mai spus Trăistariu.

"Merita un loc în top 10"

"Categoric merita unul din primele zece locuri, dar Eurovision-ul e foarte ciudat, nu mai contează nici vocea. Îmi amintesc că atunci când a fost Elena Gheorghe a cântat perfect. Eu nu am văzut greşeală la ea şi cu toate astea a luat locul 20. Deci nu ţine numai de cântat, trebuie să placi în alea trei minute. Mai este şi juriul, acolo poate fi puţin manipulată treaba, dar o ţară întreagă care dă sms nu prea poţi ... El a primit voturi de la multe ţărişoare, au fost şi multe de 0, aşa e la Eurovision. Locul 13 nu e rău. În niciun caz nu s-a făcut de râs, a reprezentat ţara cu cinste. Acuma mai ţine şi de trend. Piesa lui nu-i foarte modernă şi aici a avut un minus. E o piesă mai clasică, nu s-a încadrat în tiparul de acum. Dar ea e construită foarte bine, are şi un refren care se reţine", a mai spus Trăistariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel