Tiberiu Ricci, expoziție și prezentare carte biografică

Pe 27 martie, are loc vernisajul expoziției de desen arhitect Tibeiu Ricci, precum și prezentarea cărții biografice "Amintiri. Arhitectul Tiberiu Ricci 1913-2000".

Expoziție de desene și prezentarea cărții vor avea loc pe 27 martie, ora 17.00, în Calderon 48. Expoziția va fi deschisă până pe 3 aprilie.

"...din acel moment omul din fața mea mi-a rămas un model de arhitect complex și complet (în tot cazul cel mai complex și complet pe care eu l-am cunoscut, direct sau indirect); stăpânea și coordona cu un bagaj bogat și complex de cunoștinte un colectiv format din celebrități ale momentului din toate disciplinele: Cișmigiu, Băilescu, Necșulea, Isel, Bărdeanu; o făcea cu mare lejeritate, cu siguranță, fără ezitări, într-o permanentă bună dispoziție, rezolva cu ușurință iminentele contradicții dintre diferitele specialități. Atunci am învățat cât de complexă este, de fapt, meseria aceasta de arhitectși că trebuie să învăț mereu... El a rămas însă pentru mine MENTORUL”, a transmis prof. dr. arh. Romeo Belea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel