Urmărește emisiunea live


AUR nu găsește adeziunea Dianei Șoșoacă la partid. Claudiu Târziu: Probabil vom reuși zilele următoare

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Claudiu Târziu a vorbit despre excluderea Dianei Șoșoacă din AUR și despre acuzațiile acesteia împotriva lui Sorin Lavric. 

"George Simion a fost de acord cu excluderea Dianei Șoșoacă, toată lumea din Biroul Național de conducere a fost de acord cu excluderea ei. Era practic doar o chestiune de timp. De multă vreme se tot adunau derapajele dânsei în ciuda eforturilor consistente pe care le-am făcut cu toții de a o ajuta să se adapteze statutului de parlamentar și de membru AUR. Nu am reușit să o aducem la un comportament acceptabil cât de cât pentru toată lumea și era în mod evident cazul să luăm această decizie. Am tot amânat-o crezând că se va întâmpla o minune", a declarat Claudiu Târziu, la B1 TV.

Mai mult, Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu au izbucnit în râs după răspunsul dat de Claudiu Târziu la întrebarea dacă Diana Șoșoacă a avut adeziune politică la AUR. 

"A avut adeziune la AUR... problema e că nu i-o găsim în momentul ăsta, dar probabil vom reuși zilele următoare să dăm de urma ei".

Diana Șoșoacă: "Sorin Lavric a ridicat palma la mine". Ce spune Claudiu Târziu

Întrebat despre acuzațiile Dianei Șoșoacă la adresa lui Sorin Lavric potrivit cărora acesta "a ridicat palma" la ea, Claudiu Târziu a spus: "Nici vorbă! Dacă dvs. l-ați cunoaște personal pe domnul Lavric, ați vedea că este un om de o delicatețe specială. Este un om care lucrează cu idei înalte, un scriitor de mare anvergură și un domn în toate privințele. Nu ar fi făcut asta niciodată!".

Vezi și: Sorin Lavric, explicații după ce Șoșoacă l-a acuzat că "a ridicat palma la ea": Asta este DRAMA ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel