Swoboda o acuză pe Macovei de manipulare. "Un fel de exploatare a fricii"

macovei
macovei

Președintele Grupului Social Democrat din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a condamnat declarațiile europarlamentarei PDL, Monica Macovei. 

Eurodeputata democrat-liberală a declarat că  o majoritate a social-democraților în Europa ar însemna "vremuri de teroare și întoarcerea la comunism".

Hannes Swoboda afirmă că "Macovei însăși se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne amintește de opresiunile și manipulările din trecut".

VEZI și: Macovei semnalează un pericol uriaș pentru România

"Regret declarațiile condamnabile și manipulatoare ale doamnei Macovei despre familia progresistă din Europa. Grupul social-democraților apără continuu drepturile și libertățile tuturor cetățenilor din Europa. În schimb, doamna Macovei îi minte pe votanții români și încearcă să-i manipuleze pe oameni. Doamna Macovei însăși se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne amintește de opresiunile și manipulările din trecut. Dacă ar fi avut ce să ofere votanților, s-ar fi concentrat pe acele aspecte. Aceste este motivul pentru care social-democrații europeni și-au axat campaniile nu pe atacurile personale, ci pe nevoia de locuri de muncă și de creștere economică în Europa, pentru prosperitatea tuturor", a precizat Hannes Swoboda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel