Suporterii-acţionari ai lui Dinamo, anunţul zilei: Salariile jucătorilor, achitate la zi

Dinamo / DDB / Galerie
Dinamo / DDB / Galerie

"După ani de zile, salariile sunt plătite la zi", anunţă suporterii-acţionari ai lui Dinamo.

"Ceea ce Negoiță nu era în stare, ceea ce săpașii nici nu și-au propus vreodată, ceea ce cluburile susținute de primării nu reușesc, au reușit SUPORTERII lui DINAMO! La jumătatea lui februarie, jucătorii lui Dinamo și-au primit banii pe luna ianuarie!

Pentru lumea fotbalului de la noi, acest lucru este ceva neobișnuit. În Liga 1, probabil mai sunt doar două cluburi unde salariile pe ianuarie sunt achitate. Nu e deloc comod să rupem ritmul marilor stăpâni din fotbal.

Faptul că demonstrăm că un club poate fi ținut de suporteri, deranjează. Nu degeaba vom auzi în fiecare zi pe câte unul care ne va prooroci sfârșitul.Dinamovistule pensionar, care le ceri nepoților să te învețe să mânuiești telefonul doar pentru a cumpăra bilete, ASTA ȚI SE DATOREAZĂ ȚIE!

Câine tânăr, care pui deoparte banii cu care alții se distrează, doar pentru a-ți plăti cotizația, AICI ESTE ȘI MERITUL TĂU! Fiul meu, care ți-ai spart pușculița pentru Dinamo și mi-ai cerut să-ți fac card, EȘTI ȘI TU AICI! FRATELE MEU care încă mai stai pe gânduri, VINO ȘI TU în www.programddb.ro, CA SĂ SALVĂM CEEA CE IUBIM! Și ca să arătăm că NU NE OPRIM, tocmai am lansat un nou sondaj pe platforma DDB, pentru următorul milion de lei pe care intenționăm să-l virăm în club, pentru a reduce din datoriile pentru licență, pentru a plăti salarii și alte cheltuieli.

După ce votați, treceți și pe la www.bilete.ro!", se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel