Steliano Filip. Transfer Dinamo

Unul dintre cei mai mai importanți jucători ai lui Dinamo este aproape de plecare. Aflat în cantonamentul din Limassol, Cipru, Steliano Filip ar putea pleca din tabăra dinamovistă, la un club din străinătate. 

Fundașul de bandă este dorit în Croația, la Hajduk Split. Cele două cluburi s-au înțeles pentru 400.000 de euro, iar jucătorul negociază salariul. Jucătorul a confirmat interesul croaților pentru transfer.

„Sunt discuții și într-adevăr sunt avansate. Dar eu nu vreau să mă gândesc la asta pentru că nu vreau să-mi pierd concentrarea de la antrenamente. Au fost discuții cu multe echipe, dar nu s-au concretizat. Mă gândesc să trag tare pentru Dinamo. Dacă plec, bine, dacă nu, îmi este foarte bine unde sunt", a declarat Filip pentru GSP.ro.

[citeste si]

După plecarea lui Paul Anton, Steliano Filip a devenit noul căpitan al lui Dinamo. În vârstă de 23 de ani, Filip este cotat la 1.000.000 de euro și evoluează la Dinamo din 2012. În acest sezon are 17 meciuri și un gol în campionat și 7 selecții pentru naționala României.

Hajduk Split este o echipă de tradiție din Croația. În acest moment se află pe locul 2 în campionat, la 12 puncte în spatele liderului Dinamo Zagreb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel