Spitalul Foișor, evacuat. Ciuhodaru: Aproape o crimă cu premeditare. Nu am crezut să văd așa ceva

Medicul Tudor Ciuhodaru susține că ”ceea ce se întâmplă în această seară este inadmisibil”, cu privire la evacuarea Spitalului Foișor din Capitală, spital care devine suport Covid. 

Tudor Ciuhodaru, europarlamentar și medic șef UPU la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Nicolae Oblu” din Iași, a intervenit în direct la Antena 3 unde s-a arătat indignat de evacuarea pacienților din Spitalul Foișor din Capitală. 

”Nu credeam că o ză văd așa ceva vreodată în România. Pe mine m-a interesat întotdeauna viața oamenilor și știința. Este incredibil. Aproape că este o crimă cu premeditare și parcă mai era acel drept la sănătate, consfințit de Constituție. Ce țară europeană, ce țară NATO? Vrem să fim tratați ca la Bruxelles. Aceste imagini sunt absolut revoltătoare. Mă întreb ce s-a întâmplat în tot acest interval de timp. Nu s-a făcut nimic. Poate vede cineva că de trei luni de zile spitalul ăla modular ROL 3 de la Lețcani stă închis și acolo sunt 100 de paturi de terapie intensivă și cel puțin alte sute de paturi pentru pacienții care au nevoie de suport. Le place sau nu guvernanților, mai există și alte patologii în România care au nevoie de asistență. Ceea ce se întâmplă în această seară este inadmisibil. Noaptea ca hoții oamenii sunt scoși din spitale”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru. 

Spitalul Foișor din Capitală va deveni spital suport Covid. Pacienții sunt evacuați în această seară, deşi ordinul semnat de Vlad Voiculescu intră în vigoare abia sâmbătă, 10 aprilie 2021. Raed Arafat a explicat de ce este nevoie ca spitalul Foişor să îşi schimbe încadrarea. 

VEZI ȘI: Spitalul de ortopedie Foişor din Bucureşti este evacuat. Arafat explică de ce devine spital suport COVID-19. Ordinul lui Voiculescu intră în vigoare mâine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel