Simona Halep după reacția Serenei Williams: Jucătoarele mă urăsc pentru că le-am bătut

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Simona Halep a făcut declarații cu privire la spusele Serenei Williams.

După ce a așteptat verdictul aproape un an, Simona Halep (31 de ani) a primit o suspendare de patru ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritatea în Tenis (ITIA), în cazul scandalului de dopaj.

La scurt timp după aflarea verdictului, Serena Williams a făcut o aluzie răutăcioasă la adresa campioanei din România. ”8 este o cifră mai bună”, a scris Williams pe Twitter.

Fosta jucătoare din SUA a făcut referire la finala turneului de la Wimbledon, din 2019, când Simona Halep a câștigat trofeul, după ce a învins-o pe Williams, cu 6-2, 6-2.

Simona Halep a dat dovadă de diplomație când a fost întrebată despre ”înțepătura” Serenei Williams la adresa ei.

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a transmis că, cel mai probabil, reacția americancei a venit doar pentru că Simona a învins-o la ediția din 2019 a turneului de la Wimbledon.

”Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat Front Office Sports.

Soțul Serenei Williams a ”atacat-o” pe Simona Halep

Și Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a făcut o remarcă usturătoare pentru jucătoarea din România, conform digisport.

Omul de afaceri a repostat o fotografie cu el în lojă, în timp ce poartă un tricoul pe care scrie D.A.R.E.

Acest lucru s-a întâmplat la US Open 2019, la meciul dintre Serena Williams și Maria Sharapova, iar D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education) a fost o ironie la adresa rusoaicei, care a picat un test anti-doping în 2016, după ce a pierdut în sferturile Australian Open în fața Serenei.

Alexis Ohanian a republicat acea fotografie pe contul de Twitter, alături de textul "Moda nu se schimbă", făcând referire la actualul caz de dopaj al Simonei Halep.

Serena Williams a reacționat imediat și a comentat la postare: "Clar nu ești demodat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel