SIMONA HALEP, CINCINNATI. SIMONA HALEP a reușit PUNCTUL ZILEI de MARȚI în tenisul feminin

SIMONA HALEP, CINCINNATI. Simona Halep s-a calificat, marți noapte, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, după ce a trecut fără emoții de belgianca Kristen Flipkens, scor 6-4, 6-2. Site-ul WTA a ales punctul zilei de marți în tenisul feminin o reuşită fantastică a româncei de pe locul 2 mondial.

SIMONA HALEP, CINCINNATI. În primul set al confruntării cu belgianca, la 2-0 pentru ea, Simona Halep a demonstrat că deține toate armele necesare pentru a-și domina adversarele.

SIMONA HALEP, CINCINNATI. Românca în vârstă de 22 de ani a demonstrat agilitate şi forţă, urcând la fileu şi reușind un voleu extrem de dificil, pe care doar jucătorii de clasă îl stăpânesc. Fan declarat al lui Roger Federer, Simona Halep a demonstrat că are multe în comun cu cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile.

SIMONA HALEP, CINCINNATI. Simona Halep o va întâlni în optimile de finală de la Cincinnati pe câştigătoarea meciului Lucie Safarova (Cehia, numărul 17 WTA) - Zarina Dias (Kazakhstan, locul 52 WTA).

Vezi și: Simona Halep s-a calificat în optimi la Cincinnati

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel