Seriale turcești pentru români: ”Dragostea pluteşte în aer” şi ”1001 de nopţi”. ”Logodnici”, în realitate nu se suportă deloc

Noul an vine cu o serie de surprize pentru telespectatorii postului Happy Channel. 

Începând din 6 ianuarie, „Dragostea pluteşte în aer” şi „1001 de nopţi” vor putea fi urmărite la Happy Channel.

Noul an vine cu o serie de surprize pentru telespectatorii postului Happy Channel. Așadar, începând din data de 6 ianuarie, aceştia se vor putea bucura de premierele unor producţii de succes internaţional. Comedia romantică „Dragostea pluteşte în aer” şi serialul turcesc „1001 de nopţi” se numãrã printre noutãţile începutului de an de la Happy Channel. 

Începând de joi, 6 ianuarie, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20:00, telespectatorii Happy Channel se vor putea delecta cu povestea comediei romantice Dragostea pluteşte în aer (Sen Cal Kapimi), producţie care s-a bucurat de un mare succes. Serialul vândut în peste 85 de ţări a obţinut şi numeroase premii: în Turcia, la gala „Altın Kelebek Ödülleri”, unde a obținut premiile pentru „Cea mai bună comedie romantică” și pentru „Cel mai frumosc cuplu” – Kerem Bürsin și Hande Erçel, dar și în Mexic la „Premiile Produ 2021”, unde a fost desemnată „Cea mai bună telenovelă non-hispanică a anului”.

Producţia turcească îi are în prim-plan pe Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel), doi tineri frumoși care ajung în urma unor circumstanțe să se prefacă că sunt logodnici. În realitate, însă, cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă). De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași, multe momente amuzante și replici spumoase. 

Totodată, începând din 8 ianuarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Happy Channel telespectatorii vor putea urmări serialul turcesc 1001 de nopţi (Binbir Gece), una dintre cele mai apreciate producţii de gen. Productia 1001 de nopti a fost realizată dupa colecţia de poveşti arabe One Thousand and One Nights şi regizată de Kudret Sabancı şi o are în centru pe Sehrazat, o tânără văduvă care are un băiat în vârstă de 5 ani, bolnav de leucemie. Aceasta va face eforturi disperate în încercarea de a-şi salva copilul, inclusive va accepta o propunere care îi va schimba radical viaţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel