SCANDAL URIAȘ în Parlament. Ședința, SUSPENDATĂ

Deputații PNL, USR, PMP au cerut astăzi demisia, în plenul Camerei Deputaților, a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte. 

UPDATE: Şedinţa plenului Senatului a fost suspendată miercuri după ce grupurile parlamentare ale PNL şi USR au părăsit miercuri plenul Senatului în semn de protest faţă de poziţia comună exprimată de preşedinţii celor două Camere ale Legislativului în urma comunicatului Departamentului de Stat al SUA privind legile Justiţiei.

Decizia USR şi PNL a survenit după o pauză de consultări între liderii grupurilor PSD, PNL, USR şi UDMR. Grupul PMP părăsise plenul înainte de pauza de consultări. 

---

Ei s-au delimitat de comunicatul pe care acesta l-a dat publicităţii împreună cu preşedintele Senatului ca replică la poziţia Departamentului de Stat al SUA privind Legile Justiţiei.

Reprezentantul PMP Corneliu Bichineţ a propus ca deputaţii să formuleze un alt răspuns la comunicatul Departamentului de Stat.

Senatorii PMP au părăsit, miercuri, sala de plen, în semn de protest faţă de hotărârea majorităţii de a nu discuta despre comunicatul semnat de către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului. Propunerea a venit din partea viceliderului grupului senatorial USR, Vlad Alexandrescu, care a solicitat modificarea ordinii de zi a şedinţei de plen, în vederea dezbaterii comunicatului semnat de către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului.

Propunerea, susţinută şi de grupul PNL, a fost respinsă cu 46 de voturi împotrivă şi 25 pentru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel