Scandal la VOCEA ROMÂNIEI. Reacții dure după ce Cristina Bălan a câștigat trofeul

Cristina Balan a fost desemnată Vocea României, în cadrul finalei show-ului de la Pro TV, ceea ce a stârnit reacții dure în rândul unor telespecatori.

Cristina Balan a fost concurenta lui Tudor Chirilă. În varstă de 34 de ani, Cristina a fost solista Impact, una dintre cele mai de succes trupe românești ale anilor 2000, însă o lungă perioadă de timp a lipsit din lumina reflectoarelor, dedicandu-se familiei. În ciuda controverselor, ea a primit aseară susținerea publicului.

"Nu. Am. Cuvinteeeeeee. Mă-nclin în fața voastră, oameni minunați! Muzică. Muzică. Muzică", a scris Cristina Balan pe Facebook, după încheierea competiției.

Cu toate astea, faptul că ea a mai evoluat într-o trupă a stârnit reacții aprige din partea internauților.

"Eu fostelor vedete le-aș interzice participarea! Am sentimentul unei șanse furate altora! Dar e tipic românesc: concursuri aranjate! De fiecare dataă era salvată de Tudor, care face pe marele reprezentant Colectiv! PCR - pile, cunoștințe, relații nu dispare! Copiii tineri așteaptă la rând... degeaba!", a scris cineva pe Facebook.

Iar acuzațiile de blat au curs una dupa alta. "Asta e blat pe față. Nu a fost aleasă de juriu, că le sărea lumea în cap, așa au băgat-o cu publicul. Credulii sa se ducă la PRO și să ceară votul publicului, să vedem ce le arată", a comentat altcineva.

"Nu avea ce căuta acolo. Nu avea voie să participe. Blat", a scris un alt utilizator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel