Scandal la VOCEA ROMÂNIEI 2015: Controverse după ce Cristina Bălan a câștigat. Sondaj

Sursa foto: RADAR DE MEDIA
Sursa foto: RADAR DE MEDIA

Cristina Bălan a câștigat Vocea României, în cadrul finalei show-ului de la Pro TV, ceea ce a stârnit reacții dure în rândul unor telespecatori.

Cristina Bălan a fost solista Impact, una dintre cele mai de succes trupe românești ale anilor 2000, însă o lungă perioadă de timp a lipsit din lumina reflectoarelor, dedicandu-se familiei. În ciuda controverselor, ea a primit vineri seară susținerea publicului. Mulți dintre internauți și-au arătat revoltat când au văzut cine a câștigat Vocea României și au spus că vedetele nu ar trebui să fie acceptate în concurs.

În acest context, vă invităm să vă spuneți părerea în sondajul de mai sus: Ar trebui ca vedetele să nu mai aibă voie să participe la concursuri de genul Vocea României?

"Eu fostelor vedete le-aș interzice participarea! Am sentimentul unei șanse furate altora! Dar e tipic românesc: concursuri aranjate! De fiecare dată era salvată de Tudor, care face pe marele reprezentant Colectiv! PCR - pile, cunoștințe, relații nu dispare! Copiii tineri așteaptă la rând... degeaba!", a scris un internaut pe Facebook. 


Cristina Bălan, o concurentă controversată

Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, a studiat muzica încă din clasele primare, iar mai târziu s-a înscris la Conservator, dar a renunţat după doi ani din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV. În 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact. Formată în anul 1999 din Cristina şi Rareş Timiş, Impact a fost una dintre cele mai de succes trupe româneşti de după Revoluţie, mai ales datorită faptului că a fost prima formaţie al cărui sound semăna cu cel din străinătate.

Impact a lansat numeroase hit-uri, printre care „Te iubesc", „Lasă-mă să visez", „Departe de tine", „Clipe" şi „Babe". În 2009, Rareş a părăsit trupa, fiind înlocuit de Gabriel Bălan, însă 2012 a adus sfârşitul proiectului Impact. Cristina şi Gabriel au decis să se concentreze pe proiectele solo, iar la finele lui 2012 s-au căsătorit, urmând ca în 2013 să devină părinţii a doi băieţei gemeni, Toma David şi Matei Nikolas.

Ploaie de vedete în 2015 la Vocea României

Pe scena concursului de la Vocea României au urcat mai multe vedete în 2015 printre care fosta componentă a trupei Mandinga, Biu Marquetti, Cristina de la ex-Impact şi Bogdan Vlădău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel