Scandal la "Românii au talent". Fanii sunt revoltați

ROMÂNII AU TALENT
ROMÂNII AU TALENT

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. A doua semifinală de la Românii au talent nu a fost la înălțimea așteptărilor fanilor, care s-au declarat nemulțumiți de rezultate.

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Imediat după ce s-au anunțat finaliștii, fanii au postat comentarii acide pe pagina de Facebook a concursului.

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Mulți dintre români au fost nemulțumiți că s-a calificat Corul de Copii al Operei Naționale, deoarece nu mai avea nevoie să își dovedească talentul în fața unei țări întregi. Necalificarea Alessiei Călin a fost și ea taxată de telespectatorii PRO TV.

Pavel Bartoș, aspru criticat


ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Fanii au scris pe pagina de Facebook a emisiunii că în afară de Andra, acest concurs nu mai are niciun talent, iar Pavel Bartoș ar trebui schimbat pentru că are probleme cu văzul.

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. "Corul ăla de copii n-avea ce căuta in finală. Și nici Mowgli. Locul lor era la Next Star, nu in finala Românii au talent. Și oricum, Nikol Varga a fost mult mai bună decât Mowgli, ca să nu mai vorbim de Sebastian Petrașcu. Nu cred ca pentru cei de la PRO TV are vreo importanta pe cine voteaza cei de-acasa, sunt bani pe care-i cam dam degeaba votand, fiindca cei care merg mai departe sunt alesi inca de dinainte de a-si prezenta numerele in semifinale. Semifinala asta exact impresia asta mi-a lasat-o!"

CITEȘTE ȘI ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Ei sunt concurenții care merg în marea finală

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. "Înca odată ați dat dovadă cât de patetici sunteți, să nu o calificați pe Alessia Călin în semifinale în dauna acelui mucos care face parte din trupa lui Rengle, să vă fie rușine... Concursul oricum e aranjat și știm cu toții cine o să câștige sezonul ăsta; Cel mai slab sezon. Doar dansuri și cântece", sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe pagina de facebook "Românii au talent".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel