Urmărește emisiunea live


Sarah Brightman, concert la Bucureşti

Sarah Brightman, concert la Bucureşti
Sarah Brightman, concert la Bucureşti

Soprana Sarah Brightman concertează anul viitor la Bucureşti.

Soprana Sarah Brightman va susţine un concert în toamna anului viitor la Sala Palatului din Capitală, au informat, miercuri, organizatorii. Evenimentul este programat pe 21 octombrie 2019, ora 20,00, cu ocazia turneului mondial 'HYMN: Sarah Brightman în concert'. Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 14 decembrie, ora 11,00.

'Cred că fanii ar trebui să... aştepte neaşteptatul!', a declarat artista, care începe turneul mondial în America de Sud, fiind programate peste 125 de spectacole pe cinci continente. Pe 9 noiembrie, Sarah Brightman a lansat cel de-al cincisprezecelea album al său, intitulat HYMN, prima înregistrare de studio a artistei de la 'Dreamchaser' (2013).

Peste 180 de premii de aur şi platină

'Cunoscută pentru gama ei de trei octave şi pentru pionieratul mişcării muzicale clasice-crossover, Sarah Brightman a acumulat vânzări globale de peste 30 de milioane de unităţi. Singurul artist care a ajuns simultan în primele poziţii atât în topurile Billboard de muzică de dans, cât şi în cele ale muzicii clasice, Brightman a câştigat peste 180 de premii de aur şi platină în peste 40 de ţări. Ea este, de asemenea, cunoscută pentru apariţia din 'The Phantom of the Opera', a cărui coloană sonoră s-a vândut în peste 40 de milioane de exemplare în întreaga lume', precizează organizatorii.

Duetul său cu Andrea Bocelli, 'Time to Say Goodbye', a devenit un succes internaţional care a vândut 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Brightman a concertat şi la multiple evenimente prestigioase, precum 'Concertul pentru Diana' din 2007, în onoarea fostei prinţese de Walles Diana, Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992 şi de la Beijing din 2008.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel