Sâmbăta zi lucrătoare. SANITAS se poziţionează împotriva proiectului lui Dan Vîlceanu

Florin Răvdan / 05 sep 2019 / 09:36 Salveaza PDF Comentarii

Federaţia SANITAS a anunţat că se poziţionează împotriva proiectului prin care sâmbăta ar putea fi zi lucrătoare, iniţiat de deputatul liberal Dan Vîlceanu. Asta în condiţiile în care acesta a scris pe pagina sa de Facebook că a fost felicitat chiar de un lider SANITAS pentru această iniţiativă. 

"Federaţia SANITAS din România se poziţionează împotriva proiectului de act normativ iniţiat de către dl deputat Dan Vâlceanu împreună cu un grup de parlamentari PNL, ce ar urma să reglementeze săptămâna de lucru de 6 zile în conditiile în care tendinţa la nivel european este de diminuare a timpului de lucru sub 40 de ore/săptămână.

Dezavuăm declaraţiile neadevărate conform cărora ar fi fost felicitat de către un lider Sanitas, în conditiile în care nici un membru al Biroului Operativ al  Federaţiei SANITAS nu a purtat discuţii pe această temă şi îl invităm pe domnul deputat să ne indice cu care dintre liderii Sanitas s-a consultat.

Apreciem că necunoaşterea reglementărilor privitoare la normarea muncii, precum şi a particularităţilor ce privesc organizarea continuităţii activităţii în sistemul medical nu pot fi acoperite de declaraţii mincinoase.

Federaţia SANITAS va milita în continuare pentru alinierea legislaţiei româneşti la  cea europeană în materie de dreptul muncii", transmite SANITAS. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24