EXCLUSIV  Sabotaj Mihai Tudose și Daniel Constantin. Care e ținta

Val Vâlcu / 05 noi 2019 / 18:09 Salveaza PDF Comentarii

Daniel Tudose și Mihai Constantin...sau Mihai Tudose și Daniel Constantin?  Câți români cu drept de vot cunosc numele celor doi? Dar numele lui Mircea Diaconu?   

Tudose a obținut, pe seama notorietății lui Ponta, un fotoliu de europarlamentar. Pe persoană fizică nu ar fi trecut pragul , chiar dacă lua 100% în Brăila, feuda sa.  Daniel Constantin  a reușit, cu ProRomânia, să iasă din anonimat. Adică se mai vorbește despre el doar fiindcă a intrat în ProRomânia, ca să mai aibă pe cine trăda.

La o primă vedere, cei doi exponenți ai grupului de parlamentari semi-necunoscuți care și-au sabotat propriul partid, votând învestirea lui Orban, l-au vizat  pe Victor Ponta. Ar putea ei să conducă ProRomânia? Mai degrabă pot să ducă la groapă, decât să conducă un partid.

Mișcarea pe care au instrumentat-o îl  lovește, în primul rând, pe Mircea Diaconu. Părăsit de ALDE, care odată ce a votat guvernul PNL nu mai are credibilitate în fața electoratului neînregimentat de Iohannis, Diaconu se putea baza pe ProRomânia. Și invers: ProRomânia, dacă Diaconu  făcea o figură frumoasă, capitaliza electoral, pentru locale și generale.

Ce au făcut, deci, Tudose și Constantin? I-au tăiat trambulina lui Mircea Diaconu, pe când acesta se pregătea să sară. Sau, ca să rămânem în lumea spectacolului, au tras cortina înainte să se termine reprezentația.   

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25