Românii au talent: Vezi finaliștii care se bat pentru 120. 000 de euro - VIDEO

Show-ul Românii au talent a ajuns la final. În marea finală a Sezonului 2 sunt calificați 15 concurenți, care au trecut testul semifinalelor. Marele câștigător va pleca acasă cu 120. 000 de euro, acesta fiind ales de către telespectatori, prin sms la 1276. Marea finală va începe de la orele 20,30 și va fi transmisă de PRO TV.

No Limit

 Trupa No LImit a fost câştigătorul detaşat al ultimei semifinale. Tinerii dansatori au deficienţe de auz, dar a reuşit să ridice în picioare atât sala, cât şi juriul. ”Surzii au talent şi surzi sunt cei care nu vor să audă.

Mihai Petraiche

Mihai Petraiche a impresionat la preselecţii cu mişcările sale de dans robotic. Iar mişcările sale de cyborg cu ureche muzicală au făcut furori şi la ultima semifinală.

Cristian Leana

 Cristian Leana este puştiul care a reuşit să rezolve la preselecţii cubul Rubik în numai 15 secunde.

Radu Ionescu

Chitaristul Radu Ionescu, de doar 16 ani vine dintr-o familie de oameni talentaţi din Craiova, fratele său fiind unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai momentului.

Oana Lianu

 Oana Lianu a obţinut aprecierile juriului şi a fost supranumită “prinţesa naiului”.

Lil Motion

Dansatorii de la Lil Motion au ajuns în finală după ce membrii cei mai mici ai trupei i-au cucerit pe juraţi cu prestaţia lor. Cele 23 de fetiţe originare din Brăila au demonstrat că talentul nu are vârstă, oferind un spectacol incredibil cu numărul lor de dans.

Cristian Gog

Cu numerele sale de de magie, Cristian Gog  a făcut să intre direct în finala de pe 11 mai.

Trio Zamfirescu

 Trio Zamfirescu, cei trei fraţi chitarişti din Craiova, au ridicat în picioare publicul de la "Românii au talent", după executarea unui număr cu acorduri impecabile.

Bar Session

Cei doi barmani de la Bar Session i-au făcut pe spectatori să-l dea uitării pe Tom Cruise, cel mai celebru creator de cocktailuri al lumii, cu show-ul şi jongleriile lor.

Răzvan Krem Alexe

 Răzvan Krem Alexe. "Actoraşul repăraş" din Bacău, aşa cum a fost el poreclit, a oferit un show a la Krem.

Vasile Godja

Concurentul a demonstrat că poate cânta chiar şi atunci când îşi odihneşte vioara pe umărul unei dansatoare din trupa de balet a lui Edi Stancu. Practic, Godja a cântat pe scena de la "Românii au talent" până când i s-au rupt corzile arcuşului.

Gigel Frone

 Nevoiţi să aleagă între Tudorel Popa şi Gigel Frone, doi dintre juraţi l-au ales pe cel din urmă. Ascuns sub un sombrero, Gigel Frone a intrat pe scenă, decis cu orice preţ să devină celebru, aşa cum s-a descris în interviul de prezentare.

X-treme Brothers

 Câştigătorii celor mai multe voturi în prima semifinală de la Românii au talent au fost cei trei acrobaţi din trupa X-treme Brothers. Cei trei au prezentat un număr impresionant de acrobaţie mâini în mâini.

Loredana şi Cristian Fieraru

 Loredana, care a uimit prin asemănarea cu Andra, va merge, împreună cu tatăl său, Cristian Fieraru, în finala din 11 mai. Vocea Loredanei seamănă izbitor cu vocea Andrei, care impresionată a spus că vrea să-i vadă în finală.

Aset Crew

 Telespectatorii se vor întâlni în finală şi cu trupa de dans Aset Crew , preferată de Andi Moisescu şi Mihai Petre. ”Aţi fost foarte buni, v-aţi comportat ca o trupă adevărată”, le-a spus Mihai Petre finaliştilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel