Românii au talent: Ultimii finaliști au fost desemnați. Vezi cine sunt

Vineri  seara, telespectatorii, alături de cei trei membri ai juriului, i-au desemnat pe ultimii trei finaliști de la swou-ul Românii au talent.

Membrii trupei No Limit au fost desemnați primii finaliști ai ultimei semifinale de la Românii au talent.

Una dintre cele mai emoţionante prezenţe la ”Românii au talent”, trupa No Limit, formată din tineri cu deficienţe de auz, au dansat fără cusur vineri seară. Nici măcar nu-ţi poţi da seama că ei nu aud muzica şi că au învăţat mişcările după numărătoare. La finalul numărului lor, juraţii s-au ridicat în picioare, cu mâinile în aer. Aplauze, în limbajul celor care nu aud. ”Sincer vă spun, deşi fiyic nu auziţi, simţiţi muzica mai bine decât noi. Lipsa unui simţ nu împiedică talentul să iasă la iveală. Dansaţi superb şi vreau să vă văd în finală”, a spus Andra abţinându-se cu greu să nu plângă.

Al doilea finalist, desemnat de telespectatori, a fost    Mihai Petraiche, care a impresionat cu mişcările sale de dans robotic. Iar mişcările sale de cyborg cu ureche muzicală i-au adus calificarea în marea finală din 11 mai.

Pentru cel de-al treilea finalist, jurații au avut de ales între Cristian Leana şi Cosmin Mihalache.

”O să încep eu, pentru că este o situaţie mai fericită în care mă aflu. Între cei trei favoriţi de-ai mei, unul se află pe scenă. Mi-au plăcut amândoi, dar cel care m-a năucit este Cristian Leana”. Votul Andrei merge către Cosmin Mihalache, numele finalistului este în mâinile lui Mihai Petre, iar el votează cu Cristian Leana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel