Număr șocant la "Românii au talent": A învins scaunul electric

Ultima semifinală din sezonul 4 de la "Românii au talent" a fost gazda unui număr șocant: un concurent a fost curentat pe scaunul electric, până când aparatura s-a încins, a început să fumege și a explodat.

Biba Struja, pe numele adevărat Slavisa Pajkic, este unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume, potrivit romaniiautalent.protv.ro. Aprinde becurile cu o simplă atingere, prăjește un carnat cu mâna și poate fi curentat cu zeci de mii de volți, fără să pățească nimic. Sârbul Biba Struja a intrat de două ori în Cartea Recordurilor, iar vineri seara a uimit juriul și asistența concursului de talente, cu abilitățile sale.

El a demonstrat cum poate să fiarbă un ou cu ajutorul mâinilor, iar ultimul său număr a fost de-a dreptul șocant. Sârbul s-a așezat pe un scaun electric și a fost curentat până când din aparatură a început să iasă un fum dens, după care a explodat. 

Citește și: PRO TV, anunț de ultimă oră! Ce vei urmări din toamnă

"Miroase a ars", a spus Smiley la finalul numărului.

"Am putea să spunem că a fost un moment plin de energie. Mă gândesc de acum foarte serios la modul de preparare al ouălelor. Ești ireal. Ești electric!", a exclamat uluit Mihai Petre, în timp ce Pavel Bartoș și-a permis să glumească: "Mașina lui circulă fără baterie". 

Biba Struja suferă de displazie ectodermală și a devenit imun tensiuni înalte. El poate rezista, fără probleme, unui voltaj ridicat, iar cu timpul a învățat chiar să-l controleze. Și-a descoperit "talentul" în urma unui accident suferit în adolescență, iar apoi a continuat întreaga viață să facă experimente cu energie electrică.

Vezi aici numărul lui Biba Struja, din semifinala concursului "Românii au talent"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel