ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016. Laura Bretan a câștigat FINALA sezonului 6

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016. Laura Bretan a câștigat finala sezonul 6 al show-ului Românii au Talent, de la PRO TV.

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016. Finaliștii acestui sezon ROMÂNII AU TALENT au fost: Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici și Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian.

Anisia Gafton a câștigat premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Clasamentul final la Românii au Talent 2016:

01. Laura Bretan

02. Frații Adrian

03. Nadia Buduruși

04. Mara Prună

05. Manuel Chivari

06. Anisia Gafton

07. Rustin Dust

08. Andrei Surdu

09. Florin și Constantin

10. Lifestyle

11. Resciebelle Santiago

12. Florin Pontea

13. cezara Blioju

14. Cristian Zlatan

15. Brust și Instvan

16. Free Balance

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Laura Bretan, eleva de 13 ani care a impresionat cu vocea sa de soprană la "Românii au talent", face acum furori și în SUA, la "America's Got Talent". Tânăra a fost trimisă direct în semifinalele prestigiosului concurs cu ajutorul butonului auriu, în urma unei interpretări de excepție.

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Laura Bretan a încântat pe toți cei care au văzut-o pe scenă la "America's Got Talent". Momentul său a fost atât de emoționant, încât la final a izbucnit în lacrimi, în aplauzele publicului. "Nu am auzit niciodată așa ceva în toți acești ani de când fac acest show. E incredibil, a fost un moment special", i-a spus Simon Cowell.

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Însă ceea ce a urmat a fost marea surpriză pentru Laura Bretan. Jurata Mel B a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Laura direct în semifinale. "Mi s-a ridicat părul pe mine și ai doar 13 ani. Cred că show-ul o să-ți schimbe viața, iar eu o să-ți schimb viața chiar acum", i-a spus Laurei.

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2016 marea FINALĂ. Prestația Laurei la "America's Got Talent" a fost postată ulterior și pe pagina de Facebook a show-ului, însoțită de mesajul: "Nu o să uitați niciodată vocea Laurei Bretan".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel