EXCLUSIV  Românii au talent 2017: Prepeliță, concurent de finală, ELIMINAT. Situație REVOLTĂTOARE

În preselecțiile Românii au talent 2017, Maxim Prepeliță a ridicat juriul și toată sala în picioare. Bijutierul în vârstă de 24 de ani a oferit unul dintre cele mai bune momente din concursul de la PRO TV. A primit patru de DA, o groază de complimente și toată lumea se aștepta să îl vadă în semifinală. Din păcate, Maxim Prepeliță și susținătorii săi, deloc puțini la număr, au avut parte de o veste extrem de proastă: a fost eliminat în condițiile în care, fără pregătire muzicală de specialitate, a atins toate notele piesei "Caruso" a lui Andrea Bocelli.

Totul s-a întâmplat așa, din senin, după ce Andra i-a spus: "Trebuie să te iau în brațe. Mi-ai făcut pielea de găină. Superb. Ai venit cu o minunăție de voce. Diamant! De mult timp nu am mai fost atât de emoționată de o voce atât de frumoasă, sensibilă și puternică. Asta este de la Dumnezeu. M-ai dat gata". La fel de impresionat a fost și Andi care a zis: "Maxim, dragule, ai fost așa cum îți spune și numele: MAXIM! Ai fost maxim! Să știi că nimic nu este întâmplător". Cu toate acestea, Maxim Prepeliță s-a oprit în preselecții, deși i s-a spus că merge mai departe cu patru de "DA".

DC News l-a contactat pe participant pentru a vedea cum a primit vestea că visul său s-a oprit înainte practic de a începe.

"Să vă povestesc cum a fost procedura. Cei de la "Românii au talent" m-au sunat, mi-au zis felicitări, mi-au spus că sunt în semifinală. De asemenea, mi-au zis ca pe data de 17 mai să mă prezint la ei cu piesa pe care vreau să o cânt în etapa următoare. Am fost la repetiții la București, le-am prezentat piesa pentru semifinală și le-am zis ce doresc să fac exact, cum vreau să fie. Au fost uimiți plăcut de modul în care am cântat piesa. Au spus că nu mai trebuie să fac nicio modificare. Mi-au zis că mă vor anunța care va fi piesa aleasă pentru semifinală", a povestit Maxim Prepeliță pentru DC News.

"Este straniu ce s-a întâmplat. Joi am sunat la Pro TV pentru a întreba dacă vin la repetiții pe data de 17 mai. Mi s-a spus: "Îmi pare rău. Au fost schimbări. Tu nu mai participi. Ești scos din semifinală. Așa a decis comisia". Am întrebat care este cauza și nu mi s-a explicat. Cum era dacă mă duceam direct în semifinală? Nu este frumos ce s-a întâmplat. Îmi vin în minte multe gânduri. Le-am spus că m-au dezamăgit", a adăugat participantul.

Maxim Prepeliță este foarte apreciat. El a ajuns chiar până în finala de la "Moldova are talent". Ar fi avut toate șansele să câștige să facă un număr demn de finală și la "Românii au talent", dacă este să ne luăm doar după părerile juraților de la PRO TV. Doar că s-a schimbat ceva. Nu se știe exact ce.

"Eu m-am pregătit mult timp pentru semifinală. Am învățat, am repetat, am retrăit toate emoțiile de la preselecții și acum.... nu se mai întâmplă nimic. Pregătisem un număr foarte frumos pentru semifinală. Voiam să fac mare show, exact cum trebuie într-o astfel de emisiune. Eu am dovedit că pot să cânt. Dacă eu pot să cânt, de ce să fiu eliminat? Eu nu aveam nevoie de bani, voiam doar să cânt, să arăt că pot să fac un show frumos. Nu vreau nimic mai mult! Toți oamenii din oraș mă cunosc și mi-au spus că așteaptă cu nerăbdare să mă vadă în etapa următoare. Mi-au scris și foarte mulți oameni din România că mă ascultă pe Youtube și m-au întrebat când este semifinala. Mi-au transmis că îmi țin pumnii. Ce să le spun acum? Nu știu ce să mai zic", a mai zis Maxim Prepeliță.

Așteptăm să vedem care sunt explicațiile oficiale oferite de PRO TV în acest caz. Până atunci vă invităm să-l reascultați, în clipul de mai jos, pe Maxim Prepeliță care, cu siguranță, ar fi meritat să ajungă dacă nu în finala Românii au talent 2017, măcar în semifinală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel