ROMÂNII AU TALENT 2017: MAXIM PREPELIȚĂ, momentul serii la PRO TV-VIDEO

ROMÂNII AU TALENT 2017: MAXIM PREPELIȚĂ. Maxim Prepeliță, un bijutier în vârstă de 24 de ani, cântă dumnezeiește. În afară de acest lucru, confecționează inele din aur și argint. Lucrează de vreo nouă ani. Nu a făcut nicio școală. Maxim Prepeliță a venit la ROMÂNII AU TALENT 2017 și a primit ropote de aplauze. Când l-a auzit cântând melodia "CARUSO", Andrei i s-a făcut pielea de găină. Și cu siguranță nu doar ei!

ROMÂNII AU TALENT 2017: MAXIM PREPELIȚĂ. "Trebuie să te iau în brațe. Mi-ai făcut pielea de găină. Superb. Ai venit cu o minunăție de voce. Diamant! De mult timp nu am mai fost atât de emoționată de o voce atât de frumoasă, sensibilă și puternică. Asta este de la Dumnezeu. M-ai dat gata", a zis Andra care a mers să-l îmbrățișeze.

ROMÂNII AU TALENT 2017: MAXIM PREPELIȚĂ. "Maxim, dragule, ai fost așa cum îți spune și numele: MAXIM! Ai fost maxim! Să știi că nimic nu este întâmplător", a spus Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT 2017: MAXIM PREPELIȚĂ. "Bravo, ne-ai surprins pe toți. Mă bucur că ne-ai oferit această emoție", a fost replica Mihaelei Rădulescu.

ROMÂNII AU TALENT 2017: MAXIM PREPELIȚĂ. Maxim Prepeliță merge mai departe, la ROMÂNII AU TALENT, cu patru de DA.

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT 2017: MAXIM PREPELIȚĂ. De precizat că Maxim Prepeliță a mai participat și la MOLDOVA ARE TALENT unde a ajuns până în finală.


Romanii au Talent 2017: Maxim Prepelita - canta melodia Caruso pe romaniiautalent.protv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel