ROMÂNII AU TALENT 2017: Lorelai Moșneguțu, GOLDEN BUZZ. Mihaela Rădulescu: Mi s-au înmuiat genunchii-VIDEO

Scutaru Cristina / 11 Martie 2017 / 00:24 Salveaza PDF Comentarii

ROMÂNII AU TALENT 2017. Lorelai Moșneguțu are mâini de aur, deși nu are mâini. A venit la Românii au talent 2017 să cânte vocal și la pian. La pian cântă cu degetele de la picioare. Și o face dumnezeiește!

ROMÂNII AU TALENT 2017. Lorelai Moșneguțu a venit însoțită de mama Vio, cea care a luat-o în plasament de când femeia care i-a dat viață a abandonat-o.

VEZI ȘI: ROMÂNII AU TALENT 2017, 10 martie. GOLDEN BUZZ pentru un moment de neimaginat. Andra, în stare de șoc

 

ROMÂNII AU TALENT 2017. Când Lorelai Moșneguțu a început să cânte, părea din altă lume. Jurații au fost surprinși cu lacrimi în ochi, fiind vrăjiți de momentul artistic. Sala a aplaudat-o frenetic, iar Mihaela Rădulescu a apăsat Golben Buzz și a trimis-o direct în finală, acolo unde își merită cu prisosință locul.

ROMÂNII AU TALENT 2017. Apoi a venit pe scenă, s-a așezat în genunchi și a îmbrățișat-o pe Lorelai Moșneguțu. Fetița a părăsit scena în timp ce oamenii din public îi scandau numele.

ROMÂNII AU TALENT 2017. "E peste puterea mea, dar în același timp e marea bucurie de a constata ce pot face oamenii. Nu am ce să zic", a spus Andi Moisescu. "Sunt în stare de șoc, serios!", a zis Andra.

ROMÂNII AU TALENT 2017. "Cred că momentul în care mi s-au înmuiat genunchii a fost când am văzut-o că plânge și nu avea cum să-și șteargă lacrimile. Și când am dat să o îmbrățișez, mi-am dat seama că ea nu mă poate îmbrățișa pe mine", a zis Mihaela Rădulescu.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24