EXCLUSIV  Românii au talent 2017: Controversă cu Don Elvis, preotul tatuat. Păcatul ascuns

Vineri seară, la Românii au talent 2017, a fost un moment care a șocat pe foarte multă lume: apariția lui Antoniu Petrescu pe scena de la Pro TV. Este vorba despre un preot care practic a intrat în pielea lui Elvis Presley și a făcut show cu o piesă celebră de-ale artistului.

A mai fost ceva cu adevărat surprinzător în privința preotului catolic Don Elvis - așa cum el își spune - un tatuaj care s-a lăsat observat în timp ce părintele dansa. Este prima oară când vedem un preot român că are un desen pe corp.

(w670)

DC News l-a contactat pe scriitorul Dan Ciachir pentru a explica dacă tatuajele reprezintă sau nu un păcat.

"În general, orice intervenție asupra corpului reprezintă un păcat, fie că vorbim despre punerea silicoanelor, fie că vorbim despre tatuaje. Noi primim corpul. În general, astfel de lucruri sunt ingerințe, o suprapunere, este ca și cum ai lua un tablou de Michelangelo și ai adăuga ceva", ne-a spus Dan Ciachir.

Publicistul ne-a spus că nu a văzut momentul cu preotul Antoniu Petrescu de la Românii au talent 2017, dar este prima dată când aude de un astfel de caz.

"Este prima dată când aud că un preot român are tatuaj. Posibil să îl fi făcut înainte de a fi preot. Vreau să precizez un lucru. De pildă, în ceea ce privește Biserica Ortodoxă, un preot nu poate fi hirotonit decât dacă este în deplinătatea integrității fizice", ne-a mai zis scriitorul.

Întrebat dacă este specificat undeva anume că tatuajul reprezintă un păcat, Dan Ciachir ne-a spus: "Este la 'nivel de toată lumea știe' pentru că acest lucru se trage dintr-o consecință. Să vă dau un exemplu. Fumatul nu este trecut în canoane, dar știți de ce? Pentru că nu exista tutun când s-au făcut canoanele. Dar intră la 'păcate împotriva trupului' care este templul al Sfântului Duh. Aici intră și tatuajele. Nu poți să îți bați joc de trup fie în interior, fie în exterior, adică nici luând droguri și nici făcându-ți tatuaje".

[citeste si]

Jurații de la Românii au talent, surprinși de preotul Don Elvis

Jurații de la Românii au talent au fost surprinși de preotul Don Elvis, iar Andra a fost cea care i-a văzut tatuajul. Când l-a întrebat dacă este adevărat că are un desen pe corp, părintele a schimbat subiectul. 

"A fost un șoc să aud o asemenea voce. Ce zace în tine... părinte, iartă-mă!", a spus Andra.

"Mare îți este grădina, Doamne! Este o apariție care va marca acest sezon, n-am nici o îndoială!", a adăugat Andi Moisescu. Preotul Antoniu Petrescu, zis Don Elvis, va poate fi văzut în continuare la Românii au talent 2017 pentru că a primit patru de "DA".


Romanii au talent 2017: Don Elvis - Interpreteaza Suspicious minds pe romaniiautalent.protv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel