ROMÂNII AU TALENT 2015. Lightwave Theatre, în semifinala ROMÂNII AU TALENT 2015

Jurații de la ROMÂNII AU TALENT 2015 au rămas fără cuvinte. Lacrimile le-au ținut loc. 

Pe scena ROMÂNII AU TALENT 2015, "Lightwave Theatre"  a interpretat o piesă de teatru, total diferită de cele din peisajul cultural autohton. Înainte de a urca pe scenă și-au dorit un singur lucru, să transmită emoția cât de departe se poate. Au spus și că le este teamă de Bebe Cotimanis. 

ROMÂNII AU TALENT 2015. Trupa de teatru "Lightwave Theatre", formată din cinci persoane, folosește o tehnică de păpușerie veche, adaptată într-un mod extraordinar la ceea ce se întâmplă în zielele noastre. 

ROMÂNII AU TALENT 2015. Povestea de pe scena "Românii au talent" de singura trupă din România care are la bază spectacole cu păpuși bunraku i-a lăsat fără cuvinte pe jurați și fără puterea de a-și stăpâni emoțiile și lacrimile.

ROMÂNII AU TALENT 2015. "Mă așteptam să mă facă ceva sa plâng la aceste audiții. Am plâns de emoție pură", a spus Mihaela Rădulescu.

ROMÂNII AU TALENT 2015. Andi Moisescu a adăugat că ei nu mânuiesc păpuși, ci reușesc să facă oameni fericiți, ceea ce este extrem de greu în zilele noastre. 

ROMÂNII AU TALENT 2015. Bebe Cotimanis, cel de care le-a fost cea mai mare frică, le-a acordat golden buzz-ul și i-a trimis direct în semifinala "Românii au talent".

ROMÂNII AU TALENT 2015. "Momentele de artă pură sunt foarte rare și dacă treci peste ele înseamnă că treci peste tine. Cred că voi trăi cu doi sau trei ani în plus pentru că am văzut momentul acesta", a mărturisit Bebe Cotimanis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel