Românii au talent 2014: Asul din mâneca lui Raul Gheba. "Nu ați vrea să câștige unul ca voi?"

Raul Gheba, marea finală "Românii au talent 2014". Câteva ore ne mai despart de momentul în care cei mai buni concurenți de la "Românii au talent" vor urca pe scena de la Pro TV. Printre ei se numără și Raul Gheba, comediant, ziarist și absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicarii.

În semifinală i-a făcut pe jurați să râdă, dar și pe spectatori, toți răsplătindu-l cu ropote de aplauze. Pe ce mizează în marea finală de la "Românii au talent" 2014? Pe simplitate. De ce trebuie să-l votăm? Raul Gheba ne dă răspunsul: "Practic nu am talent, eu doar vorbesc. Nu ați vrea să câștige unul ca voi? Ar fi foarte tare. Nu uitați să dați vineri seară un SMS cu textul RAUL la 1276".

Raul Gheba, de la "Românii au talent", vrea să aducă un aer fresh umorului din România

Contactat de DC News, concurentul ne-a mai dat și alte motive pentru care merită să-l votăm pentru câștigarea marelui premiu.

"De ce ar trebui să mă voteze lumea? Pentru că țara asta are nevoie de ceva fresh în umor, așa cred. De asemenea, pentru că voi face un show destul de simpatic, în seara aceasta, la marea finală de la "Românii au talent". Voi încerca să duc mai departe conceptul de stand-up. Telespectatorilor le promit că vor râde la show-ul meu. Sunt sigur de asta", ne-a spus Raul Gheba.

VEZI ȘI: Numărul care a provocat râsul tuturor la "Românii au talent"

Cât despre concurența de la "Românii au talent", Raul Gheba a adăugat: "Sunt cei mai buni dintre cei mai buni. Este o mare diferență între semifinală și finală. Lumea este mult mai pregătită. Oamenii știu mult mai bine ce fac. Este o provocare".

Despre atuul său, Raul a zis: "Cred că mă diferențiez prin simplitatea numărului. Când toți epatează, eu voi face ceva simplu".

După semifinala de la "Românii au talent, Raul a încântat publicul, dovadă și valul de simpatie pe care l-a primit. Întrebat dacă se aștepta la un feedback pozitiv, el a răspuns: "A fost mult mai bine decât mă așteptam. Au fost atâția oameni care m-au votat. Chiar nu mă așteptam la atâtea persoane care să mă susțină". Există și un jurat de care îi este teamă: Andra. "Cu Mihai și cu Andi mă descurc, de Andra mi-e frică".

Mesajul lui Raul Gheba înainte de finala de la "Românii au talent" 2014


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel