ROMÂNII AU TALENT 16 februarie 2018. Sezon diferit. Moisescu: O să ne bântuie

Foto Facebook / Românii au talent
Foto Facebook / Românii au talent

ROMÂNII AU TALENT 2018. Vineri, 16 februarie, începe sezonul 8 al emisiunii Românii au talent, difuzată pe Pro TV.

ROMÂNII AU TALENT 2018. În prima ediție a emisiunii îi vom vedea pe cei patru jurați dansând împreună cu publicul, iar pe Smiley și Pavel analizând cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia.

ROMÂNII AU TALENT 2018. Unul dintre concurenți, plin de energie, revine la bis și are parte și de susținători de seamă pe scenă. Chiar dacă inițial își simțea emoțiile "înghețate", melodia aleasă pentru preselecții i-a inspirat pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care nu au stat prea mult pe gânduri pentru a i se alătura. Împreună au creat un moment savuros, care a stârnit reacții extraordinare în sală. "O să ne bântuie mulți ani de acum înainte. Iar anul ăsta, indiferent de ceea ce am vrea noi să facem, va fi una dintre semnăturile sezonului", spune Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT 2018. În fiecare vineri seară, de la 20.30, românii de pretutindeni vor urca pe scenă și vor face Marea Unire a Talentului într-o sărbătoare cât un sezon, anunță Pro TV.

ROMÂNII AU TALENT 2018. Bucuros că așteptarea a luat sfârșit și că în scurt timp va începe sezonul 8, Andi Moisescu a declarat: "Acest sezon este puțin diferit, deoarece ne-am propus să descoperim talentul autohton, răspândit peste tot în lume. Nu a fost ușor, dar a fost mai multă emoție și surpriză pentru noi. Continuă să mă uimească românii cu capacitatea lor de a surprinde, unii concurenți au bătut chiar mii de kilometri în efortul lor de a ne arăta de ce sunt în stare".

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel