România, medalie la Campionatul Mondial de judo. Gușă: O mare bucurie

România a câștigat la Campionatele Mondiale de judo rezervate juniorilor o medalie de bronz.

Cleonia Rîciu a cucerit medalia de bronz, după ce a învins-o pe tatami pe sportiva din Belgia, Myriam Blavier, la categoria 52 de kilograme.

Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă a lăudat performanţa sportivei noastre. Cozmin Guşă i-a oferit Cleoniei un buchet de flori, la festivitatea de premiere.

"E bucurie mare pentru România că am reuşit această medalie la o categorie foarte competitivă. Cleonia este un sportiv foarte talentat, muncitor, modestă. Continuă într-un fel tradiţia noastră la categoriile feminine 48 - 52 kg. În finală se bat 2 japonze. Aici competiţia este strânsă în finala mare. Pentru noi, ca şi Federaţie aflată în dezvoltare după o anumită contracţie, este un rezultat important. Ne-am pus pe hartă din nou, într-o categorie de tradiţie a judo-ului românesc, cea de 52 kg. E o veste bună şi pentru judo, şi pentru sport. Să ne bucurăm pentru Cleonia noastră.

Vorbim despre minimum 5 ore de muncă pe zi de muncă, împărţite în 2 reprize, timp de 6 zile pe săptămână, în cazul Cleoniei. Faptul că se ajunge la performanţă în judo, care este un sport de inteligenţă, de strategie, de înţelepciune, este cu atât mai mare meritul”, a spus Gușă la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel