EXCLUSIV  România, EXCLUSĂ de la Eurovision. Trăistariu anunță încă un dezastru

Mihai Trăistariu a vorbit, contactat de DC News, despre retragerea României de la EUROVISION din cauza datoriilor uriașe ale Televiziunii Române.

"Eu sunt încă șocat. În momentul în care știi că nu ai bani, nu organizezi. Nu pui oamenii la cheltuieli. Eu am făcut niște investiții uriașe pentru preselecția românească, adică zeci de mii de euro. Eu nu m-am jucat. Eu am vrut să câștig anul acesta cu 'Paradisio', dar acum mă gândesc și la ceilalți artiști care au investit mulți bani. Nu mă refer doar la costume, au fost deplasări, cazare, repetiții, piese, videoclip - cum a fost în cazul meu. Au fost dați bani pentru nimic. Dacă TVR știa că nu are bani, trebuie să se aștepte oricând la descalificare", a spus Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru DC News

"Pot să pun pariu că, din acest an, România nu va mai organiza Eurovision. Așa s-a întâmplat și cu Eurovision Junior. De cinci-șase ani, România nu mai este reprezentată. Probabil din cauza datoriilor prea mari și din cauza faptului că nu mai eram în stare să organizăm, România nu va mai face Eurovision. Eu oricum voiam să particip la acest concurs ca reprezentant al altei țări. Pentru mine nu este o pierdere", ne-a mai zis artistul.

Întrebat dacă se simte cumva răzbunat pentru că mulți au spus că ar fi meritat să câștige anul acesta marele concurs, Mihai Trăistariu ne-a declarat: "Dumnezeu le-a tras o palmă. Juriului... TVR-ului... și celor care au greșit. Habar nu am. Așa mi se pare. Mă simt răzbunat sincer".

[citeste si]

Televiziunea Română (TVR) a fost retrasă dintre membrii EBU (European Broadcasting Union) din cauza datoriilor acumulate încă din 2007, a anunţat, vineri, EBU pe site-ul oficial, una dintre consecinţe fiind eliminarea din competiţia muzicală Eurovision.

VEZI ȘI: România, exclusă de la Eurovision. Teodora Dinu: Dumnezeu nu doarme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel